LIKE ONLINE

Όλοι το έχουν δει αλλά κανείς δεν θυμάται το επεισόδιο - Η ιστορία πίσω από το πιο viral meme των Simpson

Όλοι το έχουν δει αλλά κανείς δεν θυμάται το επεισόδιο - Η ιστορία πίσω από το πιο viral meme των Simpson

Το meme του Homer Simpson εκφράζει την επιθυμία να απομακρυνθεί κανείς από μια κατάσταση από τρόμο ή από ντροπή.

Το meme με τον θάμνο και τον Homer Simpson είναι ένα από τα πιο γνωστά gif στο διαδίκτυο. Ο μπαμπάς των Simpsons, o Homer, φαίνεται στο viral κλιπ να κάνει πίσω βήματα στους φράχτες του γείτονά του και να εξαφανίζεται μέσα στα φυτά.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δημοφιλές meme που εκφράζει την επιθυμία να απομακρυνθεί κανείς από μια κατάσταση από τρόμο ή από ντροπή.

Πιο συγκεκριμένα, το gif δείχνει τον Χόμερ να απομακρύνεται αργά με ένα κενό βλέμμα στο πρόσωπό του και να μπαίνει μέσα στον θάμνο του γείτονά του, του Νεντ Φλάντερς. Τα φύλλα του θάμνου τον τυλίγουν μέχρι να τον κρύψουν εντελώς.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποίησαν αρχικά το gif τη δεκαετία του 2010 για να αντιδράσουν σε περίεργες ή τρομολαγνικές αναρτήσεις. Άλλοι το χρησιμοποιούσαν ως μέρος μιας ιστορίας για να δείξουν πώς έβγαιναν από μια δυσάρεστη κατάσταση, αφού έκαναν κάτι ντροπιαστικό.

Είναι ίσως το πιο δημοφιλές από όλα τα gifs και memes των Simpsons, συμπεριλαμβανομένου του gag, όπου ο Bart χτυπάει τον Homer με μια καρέκλα...

Το gif είναι από το επεισόδιο με τίτλο «Homer Loves Flanders», το οποίο προβλήθηκε στις 17 Μαρτίου 1996. Σε αυτό το επεισόδιο, ο Χόμερ γίνεται φίλος με τον γείτονα του, αφού ο φανατικά θρησκευόμενος άνθρωπος κάνει τα πάντα για να γνωριστεί καλύτερα με τον μπαμπάς των Simpsons. Σύντομα, όμως, ο Φλάντερς αρχίζει να κουράζεται από τη συνεχή παρουσία και τις ενοχλητικές συνήθειες του Χόμερ.

Μια μέρα, καθώς ο Νεντ παίζει με τους γιους του στο δρομάκι, ο Χόμερ εισβάλλει μέσα από τον φράχτη και τον ρωτάει αν θέλει να παίξουμε μια παρτίδα μίνι γκολφ. Ο Νεντ σκαρφίζεται μια χαζή δικαιολογία για να τον αποφύγει και ο Χόμερ, απογοητευμένος, κάνει πίσω βήματα από τον δρόμο που ήρθε.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Φωτιά στην Πάχνα: Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά με σοβαρό τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων λόγω και των ανέμων

• Καταγγέλλουν τον Φειδία για τα «απαξιωτικά» λόγια του – Ζητούν να απολογηθεί στην κάθε μάνα, σύζυγο, αδερφό και παιδί αγνοουμένου

• Παγκύπριες: Προτιμούν το εξωτερικό οι πρωτεύσαντες – Οι πρώτες δηλώσεις τους – Δείτε βίντεο

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top