ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπές στην Κύπρο: Αυτή η έπαυλη έχει τα πάντα - Όλα τα λεφτά η θέα - Δείτε φωτογραφίες

Διακοπές στην Κύπρο: Αυτή η έπαυλη έχει τα πάντα - Όλα τα λεφτά η θέα - Δείτε φωτογραφίες

Δεν είναι λίγοι οι Κύπριοι που επιθυμούν να κάνουν διακοπές στον τόπο τους, ειδικά οικογένειες με παιδιά που θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία με τα αεροπλάνα.

Στο μυαλό βρίσκεται πάντα και η σκέψη για διαμονή σε ξενοδοχείο ή ιδιωτικό κατάλυμα ενώ στη συζήτηση μπαίνει και ο προορισμός μεταξύ βουνού και θάλασσας.

Μία έπαυλη στην Αγία Νάπα αποτελεί την ιδανική λύση αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα ξενοδοχείο.

Signature Villa by MV, είναι μια ευρύχωρη, πολυτελή και απόλυτα μεσογειακή εξοχική τριώροφη κατοικία δίπλα στη θάλασσα. Διαθέτει μεγάλους χώρους τόσο για χαλάρωση όσο και για ψυχαγωγία. Το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα είναι η απρόσκοπτη θέα προς την πόλη της Αγίας Νάπας, τη θάλασσα και το Κάβο Γκρέκο.

Περιλαμβάνει έξι δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 14 άτομα. Ξεχωρίζει η ευρύχωρη, επιπλωμένη και εξοπλισμένη βεράντα του τελευταίου ορόφου με απίστευτη θέα προς τη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Μεταξύ άλλων, η βίλα προσφέρει κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια, σύστημα συναγερμού, χώρο BBQ, κάβα/κελάρι κρασιού, διπλά τζάμια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλη πισίνα υπερχείλισης, κήπο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Τη βίλα διαχειρίζεται η εταιρεία Maida Vale, που ξεχωρίζει για την ανθρώπινη επαφή με τους ενοίκους. Μεταξύ άλλων προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού δραστηριοτήτων, housekeeping, και 24ωρη γραμμή επικοινωνίας για ό,τι χρειαστεί.

Μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Maida Vale έχει ανακοινώσει την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της το προσεχές διάστημα συνολικά έξι διαμερίσματα - στούντιο, ενός υπνοδωματίου και penthouse - στην Αγία Νάπα. Στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί σε ολόκληρο το νησί.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Φωτιά στην Πάχνα: Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά με σοβαρό τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων λόγω και των ανέμων

• Καταγγέλλουν τον Φειδία για τα «απαξιωτικά» λόγια του – Ζητούν να απολογηθεί στην κάθε μάνα, σύζυγο, αδερφό και παιδί αγνοουμένου

• Παγκύπριες: Προτιμούν το εξωτερικό οι πρωτεύσαντες – Οι πρώτες δηλώσεις τους – Δείτε βίντεο

• «Φεγγάρι του Ελαφιού»: Εντυπωσιακές εικόνες από την εντυπωσιακή Πανσέληνο Ιουλίου – Πόσο θα διαρκέσει



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top