ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ώρες αγωνίας για 17χρονο - Λείπει από την περασμένη Παρασκευή - Δείτε φωτογραφία του

Ώρες αγωνίας για 17χρονο - Λείπει από την περασμένη Παρασκευή - Δείτε φωτογραφία του

Φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του, από την περασμένη Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Riad Hamid, ημερομηνία γέννησης 06/06/2007, από Συρία, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στο χωριό Άγιος Μάμας, στην επαρχία Λεμεσού. Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά, και με μουστάκι.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στις 22 Ιουλίου στην Αστυνομία, ο 17χρονος βρισκόταν στο χωριό Μαζωτός, στην επαρχία Λάρνακας, την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, όταν και θεάθηκε τελευταία φορά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Η κατάσταση υγείας των παιδιών - Συνολικά επισκέφθηκαν το νοσοκομείο 26 πρόσωπα

• Καταγγέλλουν τον Φειδία για τα «απαξιωτικά» λόγια του – Ζητούν να απολογηθεί στην κάθε μάνα, σύζυγο, αδερφό και παιδί αγνοουμένου

• Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Μας σιγοψήνει καθημερινά ο καιρός – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

• Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο στη φωτογραφία του συντρόφου της

• Ασύλληπτο περιστατικό στην Ελλάδα: Μπήκε στο χειρουργείο για επέμβαση στο χέρι και βγήκε με… έγκαυμα στο πόδι – Ο λόγος



ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

ΠτΔ: « Οι δηλώσεις Ερντογάν αντικατοπτρίζουν την αδυναμία Τουρκίας για τις θέσεις της»

Οι δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, αντικατοπτρίζουν την αδυναμία που έχει η Τουρκία σε διεθνές επίπεδο, και όχι μόνο, για να περάσει τις απαράδεκτες θέσεις της, δήλωσε τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος στο Κυπριακό Μουσείο, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των επαναπατρισθέντων αρχαιολογικών και εκκλησιαστικών αντικειμένων από το Μόναχο, που είχαν κλαπεί και εξαχθεί παράνομα από την κατεχόμενη Κύπρο από τον αρχαιοκάπηλο Aydin Dikmen και κρατούνταν από τις Γερμανικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top