Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στη νότια Κρήτη

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στη νότια Κρήτη

Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (23/7), στις 01:34, στη νότια Κρήτη.

Το επίκεντρο βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο 18 χιλιόμετρα νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου, δηλαδή ανοιχτά από τα Μάταλα. Το εστιακό βάθος ήταν 14.4 χιλιόμετρα.

Να σημειωθεί ότι το επίκεντρο απέχει αρκετά από αυτό του σεισμού των 5,3 Ρίχτερ στο δυτικό τμήμα του νησιού τα ξημερώματα της Κυριακής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE