ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Ήταν φροντιστής δωματίου ο 28χρονος που ασχολείτο με χημικές αντιδράσεις - Όσα ερευνά η Αστυνομία

Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Ήταν φροντιστής δωματίου ο 28χρονος που ασχολείτο με χημικές αντιδράσεις - Όσα ερευνά η Αστυνομία

Με εντατικούς ρυθμούς διερευνά η Αστυνομία Πάφου την υπόθεση με τις αναθυμιάσεις σε πισίνα ξενοδοχείου στην Γεροσκήπου με αποτελέσμα να συλληφθούν δύο πρόσωπα υπάλληλοι του ξενοδοχείο και να οδηγηθούν στο ΓΝ Πάφου 26 επισκέπτες, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο αγοράκια ηλικίας 8 και 9 χρονών που κρατήθηκαν προληπτικά χθες στο ΓΝ Πάφου, αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σήμερα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε επίσης ότι εναντίον της διεύθυνσης του ξενοδοχείου διερευνάται υπόθεση παράνομης εργοδότησης του 28χρονου καθότι το συμβόλαιο εργασίας του τον καθορίζει ως φροντιστή δωματίων ενώ αυτός ασχολείτο με χημικές αντιδράσεις.

Τα δυο πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση αντιμετωπίζουν αδικήματα σε σχέση με επικίνδυνες και αμελείς πράξεων που προκαλούν σωματική βλάβη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στην προκειμένη περίπτωση και κατά τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται να κρίθηκε αναγκαίο να τοποθετηθούν εκτάκτως τα χημικά συντήρησης γιατί κατά την μέτρηση διαφάνηκε χαμηλό ποσοστό χλωρίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρόβια.

Συνήθως είπε ο κ. Νικολάου δεν γίνεται η συντήρηση της πισίνας τέτοια ώρα, αλλά πριν τις 07:00 το πρωί ή μετά την χρήση της πισίνας από τους πελάτες.

Ο 28χρονος φέρεται να έριξε 10 λίτρα διαφορετικών ειδών χλωρίνης ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια χημική αντίδραση και να επηρεαστούν οι λουόμενοι της πισίνας.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ο 28χρονος είναι το πρόσωπο που τοποθέτησε την χλωρίνη ενώ ο 57χρονος είναι ο προϊστάμενος του. Περαιτέρω είπε ο κ. Νικολάου εναντίον της διεύθυνσης του ξενοδοχείου διερευνάται υπόθεση παράνομης εργοδότησης του 28χρονου καθότι το συμβόλαιο εργασίας του τον καθορίζει ως φροντιστή δωματίων ενώ αυτός ασχολείτο με χημικές αντιδράσεις.

Σημειώνεται πως το Νοσοκομείο Πάφου επισκέφθηκαν χτες 26 πρόσωπα, 12 ενήλικες και 14 ανήλικοι λόγω του περιστατικού με τις αναθυμιάσεις που προκλήθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Γεροσκήπου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Πού αποδίδεται ο τραυματισμός του - Μαρτυρία για μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

• Πλήθος παραπόνων για τις χθεσινές διακοπές στο ρεύμα - Που οφείλονται τελικά - Πρόβλημα και στη σελίδα της ΑΗΚ

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»

• Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση της πρώην συντρόφου της, Άλκηστις



Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ευθυγράμμιση θέσεων στο κυπριακό Αθήνα και Λευκωσία - Εξελίξεις το φθινόπωρο – Επεξεργάζεται ΜΟΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ενώ η Άγκυρα δια του Ταγίπ Ερντογάν τεντώνει το σχοινί σε ότι αφορά τις απαράδεκτες αξιώσεις στο κυπριακό στρέφοντας τα πυρά και προς τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, Αθήνα και Λευκωσία φαίνεται να ευθυγραμμίζονται πλήρως, σε ότι αφορά στα επόμενα βήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top