ΠΑΡΑ-THEMA

Έντονη δυσαρέσκεια Μαρίνου Σιζόπουλου για την ομιλία της Μαρίας Παναγιώτου περί ΔΔΟ

Έντονη δυσαρέσκεια Μαρίνου Σιζόπουλου για την ομιλία της Μαρίας Παναγιώτου περί ΔΔΟ

Την έντονη δυσαρέσκεια του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου αλλά και στελεχών του κόμματος προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες μας, η πρόσφατη ομιλία της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρίας Παναγιώτου, στο μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή.

Στην ομιλία της μεταξύ άλλων, η Μαρία Παναγιώτου η οποία θυμίζουμε ότι υπήρξε Εκπρόσωπος τύπου της ΕΔΕΚ, αναφέρθηκε σε λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, την οποία η ΕΔΕΚ απορρίπτει, ως γνωστό.

Συγκεκριμένα, η κα.Παναγιώτου ανέφερε τα εξής: «Παρά την τουρκική άτεγκτη στάση, πυξίδα μας συνεχίζει να είναι η επίτευξη μιας δίκαιης και λειτουργικής λύσης του κυπριακού προβλήματος. Όπως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης διαμηνύει επανειλημμένα, μόνη βιώσιμη λύση, είναι η λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ.»

Η δυσαρέσκεια του Προέδρου της ΕΔΕΚ δεν περιορίστηκε μόνο στο πρόσωπο της μέχρι πρότινος συνεργάτιδάς του, αλλά και προς τον ίδιο τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως «η μη λύση δεν είναι λύση>. Θέλοντας να απαντήσει ο Μαρίνος Σιζόπουλος, σε ομιλία του σε αντικατοχική εκδήλωση υπέδειξε με νόημα ότι, <κάποιοι διατείνονται ότι η μη λύση δεν είναι λύση. Όμως την ίδια στιγμή πρέπει να τονίσουμε ότι η κακή λύση, είναι διάλυση.»

Έπεται συνέχεια…

ΕΓ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

• Υπόθεση Metamax: Παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο ο 63χρονος και ο 54χρονος

• Στρατηγικές αλλαγές στο Mall of Cyprus - Αποχωρεί το K Cineplex - Ενισχύεται η μόδα με νέα καταστήματα

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε το ThemaOnline

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε το ThemaOnline

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε ο λογαριασμός του ThemaOnline στην πλατφόρμα με τις ειδοποιήσεις ειδήσεων μέσω της εφαρμογής μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top