LIKE ONLINE

Τα ζώδια που ξεπερνούν τα εμπόδια στις σχέσεις τους τις επόμενες ημέρες

Τα ζώδια που ξεπερνούν τα εμπόδια στις σχέσεις τους τις επόμενες ημέρες

Τρία ζώδια μπορεί να αντιμετωπίσουν δοκιμασίες στις σχέσεις τους την εβδομάδα που διανύουμε. Μυστικά και σκέψεις που κρατούσαμε για εμάς μπορεί να έρθουν στο φως, αλλά μερικές φορές, ορισμένες αλήθειες ή συναισθήματα μπορεί αντί να καταστρέψουν να ευνοήσουν τη σχέση μας.

Αυτές τις ημέρες η επιρροή του Πλούτωνα, του σκοτεινού αυτού πλανήτη, είναι πολύ έντονη. Μπορεί, λοιπόν, να υπάρξει πολύ βαριά ενέργεια και να επηρεαστείτε έντονα σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί όμως και να θεραπευτείτε. Απλώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αληθινό για εσάς, τι σας κρατάει πίσω και τι σας τρομάζει. Έτσι θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια σας.

Λέων

Μπορεί να φαίνεται ότι η σχέση σας έχει τελειώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα όσα σκέφτεστε ισχύουν και στην πραγματικότητα. Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, αναδεικνύοντας την ερωτική σας ιστορία, τα μαθήματα, ακόμα και τις πληγές της καρδιάς σας. Αυτό θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποιες μνήμες, ειδικά αν σας έχουν απατήσει ή προδώσει, κάνοντάς σας να νομίζετε ότι ο σημερινός σας σύντροφος κάνει το ίδιο.

Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο, ακόμη και να γράψετε ημερολόγιο, αξιολογώντας τι είναι πραγματικό και τι σας πληγώνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσγειωθείτε πριν κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ώστε να μην προβάλλετε τους φόβους σας στον σημερινό σας σύντροφο. Αν και είναι δύσκολο που όλος αυτός ο πόνος επιστρέφει στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τον ξεπεράσετε για να λάβετε πραγματικά την αγάπη που σας αξίζει.

Ζυγός

Μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση, αλλά αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι τελικά βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ. Σας προτρέπουν να αγκαλιάσετε νέες δυνατότητες στη ζωή σας, ακόμη και να μετακομίσετε σε εκείνο το συγκεκριμένο μέρος όπου η ψυχή σας αισθάνεται άνετα. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η σχέση σας σας κρατούσε πίσω από το να ζήσετε τη ζωή που θέλατε. Να θυμάστε, μπορείτε πάντα να πάρετε μια διαφορετική απόφαση και να επιλέξετε τον εαυτό σας- απλά πρέπει να ξέρετε ότι το αξίζετε.

Ο Άρης στους Διδύμους θα δημιουργήσει μια στιγμή για μια βαθιά επιφοίτηση με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο την Τρίτη 23 Ιουλίου. Αυτό θα συγχωνεύσει την ενέργεια της θεραπείας, του ρομαντισμού και της δέσμευσης με τη γοητεία της αφθονίας και των όμορφων νέων αρχών. Ενώ ελπίζατε και προσπαθήσατε ακόμη και να κάνετε τον σύντροφό σας να έρθει σε επαφή με αυτό το επόμενο μέρος στη σχέση σας, στην πραγματικότητα δεν είναι γραφτό να γίνει. Πραγματικά, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά πράγματα να σωθούν στη σχέση σας αυτή τη στιγμή και μπορεί να καταλήξει εκεί που φοβάστε – στον χωρισμό. Ακούστε, όμως, την εσωτερική σας φωνή και μην ξεχνάτε ποτέ τι σας αξίζει.

Σκορπιός

Έρχεστε αντιμέτωπες με την αλήθεια ειδικά καθώς ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σχηματίζει «συμμαχία» με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο την Κυριακή 28 Ιουλίου. Νιώθετε πως τα έχετε δώσει όλα, μα ακόμα δεν βλέπετε πόση δύναμη έχετε πάνω στη ζωή σας και τι μπορείτε να δημιουργήσειτε. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν έχετε επιλογή, στην πραγματικότητα έχετε πάντα. Μπορεί να μην είναι κάτι που είστε έτοιμοι να κάνετε, αλλά πάντα υπάρχει. Απλά πρέπει να αποφασίσετε πόσο καιρό θέλετε να αναβάλλετε τη δική σας ευτυχία για την άνεση των άλλων. Αυτή είναι πραγματικά μια κατάλληλη στιγμή στη ζωή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από τη ζωή που ξέρατε, επειδή τίποτα καινούργιο δεν θα συμβεί εκεί που ήδη βρίσκεστε.

Προσπαθήστε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, γιατί καθώς η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια, θα πρέπει να νιώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο συμβάλλει στην ανάδειξη της αλήθειας σχετικά με την οικογενειακή σας ζωή και τη σχέση σας, ενώ ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σάς υπενθυμίζει όλα όσα θέλατε ποτέ για τον εαυτό σας. Το μόνο ζήτημα είναι ότι αυτό που θέλετε δεν είναι αυτό που έχετε. Όσο περισσότερο καθυστερείτε να ακούσετε την αλήθεια σας και να κάνετε τις απαιτητικές επιλογές, τόσο πιο δύσκολο γίνεται.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

• Υπόθεση Metamax: Παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο ο 63χρονος και ο 54χρονος

• Στρατηγικές αλλαγές στο Mall of Cyprus - Αποχωρεί το K Cineplex - Ενισχύεται η μόδα με νέα καταστήματα

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη»

Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη και όχι στα λόγια, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την απογευματινή του συνεδρίαση, με θέμα την πρόοδο υλοποίησης των δράσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης για το 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top