Βρισκόταν στο σπίτι της και έκαναν ψώνια από περίπτερο με την κάρτα της - Συνελήφθη 27χρονος

Βρισκόταν στο σπίτι της και έκαναν ψώνια από περίπτερο με την κάρτα της - Συνελήφθη 27χρονος

Την κλοπή και χρήση της πιστωτικής της κάρτας κατήγγειλε σήμερα 65χρονη, στο ΤΑΕ Λεμεσού, με την Αστυνομία να εντοπίζει και να συλλαμβάνει 27χρονο, ως ύποπτο, λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η 65χρονη κατήγγειλε πως, ενώ βρισκόταν στην οικία της, έλαβε μήνυμα από την τράπεζα της ότι η πιστωτική της κάρτα χρησιμοποιήθηκε για αγορές, σε περίπτερο της περιοχής.

Η παραπονούμενη διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί, από την κουζίνα της οικίας της, το πορτοφόλι της, που περιείχε την πιστωτική κάρτα καθώς και χρηματικό ποσό 50 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ μετέβηκαν  στην περιοχή και επισκέφθηκαν το περίπτερο, από όπου είχε γίνει χρήση της πιστωτικής κάρτας για αγορές ύψους 107,5 ευρώ.

Στη βάση περιγραφής που εξασφαλίστηκε, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ανέκοψαν τον 27χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου φέρεται να παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση της πιστωτικής κάρτας, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ο ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE