Έμπλεξε 22χρονος: Νόμιζε ότι οδηγούσε... αεροπλάνο με την ταχύτητα που πήγαινε - Δεν είχε ούτε άδεια

Έμπλεξε 22χρονος: Νόμιζε ότι οδηγούσε... αεροπλάνο με την ταχύτητα που πήγαινε - Δεν είχε ούτε άδεια

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν σήμερα τα ξημερώματα στον παρακαμπτήριο δρόμο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 167 αντί 80 ΧΑΩ που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρός, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE