Έμπλεξε 22χρονος: Νόμιζε ότι οδηγούσε... αεροπλάνο με την ταχύτητα που πήγαινε - Δεν είχε ούτε άδεια

Έμπλεξε 22χρονος: Νόμιζε ότι οδηγούσε... αεροπλάνο με την ταχύτητα που πήγαινε - Δεν είχε ούτε άδεια

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν σήμερα τα ξημερώματα στον παρακαμπτήριο δρόμο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 167 αντί 80 ΧΑΩ που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρός, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE