Έκλεψε το πορτοφόλι της γυναίκας από τη κουζίνα του σπιτιού της - Σύλληψη 27χρονου στη Λεμεσό

Έκλεψε το πορτοφόλι της γυναίκας από τη κουζίνα του σπιτιού της - Σύλληψη 27χρονου στη Λεμεσό

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από κατοικία, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών.

Της σύλληψης του 27χρονου, προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομία στις 23 Ιουλίου 2024, από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού, η οποία είχε ενημερωθεί από τραπεζικό ίδρυμα, για χρήση της πιστωτικής της κάρτας, σε διάφορες αγορές ειδών περιπτέρου.

Από έλεγχο που έκανε η παραπονούμενη, διαπίστωσε, ότι άγνωστοι έκλεψαν από τη κουζίνα του σπιτιού της, το πορτοφόλι της, το οποίο μεταξύ άλλων περιείχε και την πιστωτική της κάρτα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE