Ιδιοκτήτης sex shop στο κέντρο της Αθήνας έκανε άσεμνες χειρονομίες με ερωτικό βοήθημα σε πελάτισσες

Ιδιοκτήτης sex shop στο κέντρο της Αθήνας έκανε άσεμνες χειρονομίες με ερωτικό βοήθημα σε πελάτισσες

Στη σύλληψη ενός 42χρονου ιδιοκτήτη sex shop στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Συγγρού μετά από καταγγελία που έκαναν δύο πελάτισσες του καταστήματος με καταγωγή από την Ελβετία.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς η 18χρονη και η 19χρονη, ο 42χρονος τους έκανε άσεμνες χειρονομίες χρησιμοποιώντας ερωτικά βοηθήματα του sex shop.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE