ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έρευνας του ιταλικού πλοίου ανοικτά της Κάσου

ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έρευνας του ιταλικού πλοίου ανοικτά της Κάσου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιταλικού πλοίου levoli Relume στα διεθνή ύδατα μεταξύ Κάσου και Καρπάθου.

Το πλοίο, που πραγματοποιεί έρευνες βυθού για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου, είχε βρεθεί στο επίκεντρο μίας νέας έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με την Άγκυρα να στέλνει στην περιοχή πολεμικά πλοία.

Ο ΑΔΜΗΕ, φορέας υλοποίησης του Έργου Κοινού Ενδιαφέροντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης 3.10.2 ανακοινώνει ότι το πλοίο «Ievoli Relume» της ιταλικής εταιρείας NextGeo, που διενεργεί για λογαριασμό της γαλλικής εταιρείας Nexans, έρευνες βυθού για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου, ολοκλήρωσε τις εργασίες στα διεθνή ύδατα μεταξύ Κάσου και Καρπάθου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE