LIKE ONLINE

Τα ζώδια που κάνουν πάντα πίσω στη σχέση τους

Τα ζώδια που κάνουν πάντα πίσω στη σχέση τους

Οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν ότι οι αγώνες εξουσίας μεταξύ των ζευγαριών οδηγούν σε συγκρούσεις που θα μπορούσαν να διαλύσουν τη σχέση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικά ζώδια επινοούν ενδιαφέρουσες μεθόδους για να προστατεύσουν τη σχέση τους υιοθετώντας παθητική στάση όταν χρειάζεται.

Στα μάτια τους, η ανάληψη ενός πιο υποταγμένου ρόλου μπορεί να δημιουργήσει μια ισορροπία όπου ο κάθε σύντροφος μπορεί να παίξει με τα δυνατά του σημεία και να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον. Έτσι, τους αρέσει να είναι η σταθεροποιητική επιρροή για το ταίρι τους, κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τη συνολική εικόνα.

Στην πραγματικότητα, η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για το ταίρι τους συχνά υπερισχύουν του εγωισμού τους, οπότε επιλέγουν να βάλουν τον σύντροφό τους πάνω απ’ όλα. Επιπλέον, θεωρούν ότι η υπομονή και ο αυτοέλεγχος είναι απαραίτητα στις σχέσεις.

Έτσι, προσπαθούν να συμβιβαστούν σε ορισμένες καταστάσεις για να διατηρήσουν την ηρεμία με το ταίρι τους, καθώς πιστεύουν ότι αυτή η δεξιότητα θα τους βοηθήσει και σε άλλους τομείς της ζωής τους.

Ποια ζώδια μπορεί να είναι αυτά;

Καρκίνος

Παρόλο που αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για την ευαισθησία του στον έρωτα, οι Καρκίνοι έχουν στιγμές που είναι εξαιρετικά ισχυρογνώμονες. Ωστόσο, επιλέγουν να μην επιβάλλουν την κυριαρχία τους και, αντίθετα, να είναι πιο υποτακτικοί σε μια σχέση για να χτίσουν μια σταθερή συνεργασία. Ακούν με προθυμία την οπτική γωνία του συντρόφου τους και προσπαθούν να βρουν κοινό έδαφος παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορετική άποψη για τη ζωή. Αυτή τους η ικανότητα τους βοηθά στην αποκλιμάκωση των τεταμένων καταστάσεων. Ως αποτέλεσμα, έχουν μια σχέση όπου δεν υπάρχουν τελεσίγραφα, καθορισμένοι κανόνες ή ακόμη και βίαιες αντιπαραθέσεις που προέρχονται από πεισματάρες ψυχές που δεν είναι πρόθυμες να συνεργαστούν.

Ζυγός

Δύσκολα θα βρείτε ένα πιο έξυπνο και ισορροπημένο ζώδιο από τον Ζυγό. Με σήμα τους τις ζυγαριές επιδιώκουν την ισορροπία σε κάθε πτυχή της ζωής τους και στις ερωτικές τους σχέσεις. Είναι αρκετά σοφοί ώστε να γνωρίζουν ότι, παρά τα όσα μπορεί να πιστεύουν οι άλλοι, η υποχωρητικότητα απέναντι στον έρωτα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν ελάχιστο σεβασμό για τον εαυτό τους. Πράγματι, θεωρούν ότι μπορεί να αντανακλά έναν βαθύ σεβασμό και μια στοργή για το ταίρι τους και την αγάπη που μοιράζονται. Έτσι, αφήνουν πρόθυμα στην άκρη το εγώ τους στις σχέσεις και μερικές φορές συναινούν για να δώσουν προτεραιότητα στην αρμονία της σχέσης, ειδικά όταν το άλλο τους μισό είχε μια κουραστική μέρα και αναζητά παρηγοριά και αγάπη αντί για σύγκρουση.

Ιχθύς

Όσον αφορά την ενσυναίσθηση, αυτά τα ζώδια κατέχουν βασική θέση μεταξύ όλων των ζωδίων, καθώς αυτοί είναι από τη φύση τους συμπονετικές ψυχές. Μπαίνουν στις σχέσεις με καρδιές γεμάτες αγάπη και τείνουν να είναι πιο υποτακτικοί ενώ επιλέγουν να είναι παθητικοί για να διατηρήσουν την ηρεμία. Στην πραγματικότητα, θα το έκαναν ακόμη και εις βάρος των δικών τους επιθυμιών, επειδή θέλουν να αποφύγουν τις διαφωνίες και να δείξουν σεβασμό στις απόψεις του άλλου. Ταυτόχρονα, έχουν ένα υγιές αίσθημα αυτοεκτίμησης. Έτσι, φροντίζουν να λαμβάνουν ως αντάλλαγμα σεβασμό και αγάπη από τον σύντροφό τους, εκτός από πολλή στοργή και προσοχή. Με την πάροδο του χρόνου γνωρίζουν ότι αυτό οδηγεί σε μια ισορροπημένη δυναμική με ένα δούναι και λαβείν τρυφερής φροντίδας, χωρίς να είναι απαραίτητο να κρατάνε πίνακα σκορ με το ποιος κέρδισε τον τελευταίο καβγά.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top