ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε 25χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Πάφο

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε 25χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Πάφο

Έχασε τη μάχη με τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο 25χρονος μοτοσικλετιστής που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην Πάφο στις 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τον θάνατο του 25χρονου έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου, η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6μμ την Κυριακή, 23 Ιουνίου, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Χλώρακα, όταν αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο 25χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα γνάθου και δεξιού ποδιού, ενώ έφερε και ενδοκοιλιακή αιμορραγία πνευμοθώρακα, είπε.

Ακολούθως, συνέχισε, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύονταν όλο αυτό το διάστημα, ενώ απεβίωσε το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 41 ετών. Ο 43χρονος που είχε αρχικά δηλωθεί ως συνοδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να ήταν ο οδηγός, όπως διαπίστωσε η Αστυνομία μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ.  Νικολάου ανέφερε πως κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου δεν ήταν ο 43χρονος συλληφθείς, αλλά άλλο πρόσωπο, 41 ετών, ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος αναμένετο να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την επιβολή ποινής σε εκδικαζόμενη υπόθεση παρόμοιου δυστυχήματος που συνέβη το 2019, κατά το οποίο επίσης προκλήθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Ο κ. Νικολάου είπε πως η υπόθεση θα επαναξιολογηθεί υπό τα νέα δεδομένα, ώστε να εξεταστεί η τροποποίηση των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν τα δύο πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παριστάνουν την Επίτροπο Νομοθεσίας - Νέα απάτη μέσω email -Δείτε φωτογραφία

• Άγρια δολοφονία στο Λονδίνο: Θύμα ο 29χρονος Αντώνης Αντωνιάδης - Αυτοί είναι οι ύποπτοι

• Θα αγοράζουμε συσκευές με εγγύηση και ανταλλακτικά για 10 χρόνια – Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Χ. Θεοπέμπτου

• Όριο ταχύτητας: Πόσο κοστίζει το πρόστιμο ανά χιλιόμετρο; - Τι συμβαίνει στην περίπτωση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης

• Coolcation: Η νέα τάση στα ταξίδια που έφερε τα «άνω-κάτω» - Πώς επηρεάζεται η Κύπρος



Απαντά για το Βασιλικό η Κυβέρνηση - «Δόθηκαν οδηγίες για πλήρη διερεύνηση γύρω από το θέμα»

Απαντά για το Βασιλικό η Κυβέρνηση - «Δόθηκαν οδηγίες για πλήρη διερεύνηση γύρω από το θέμα»

«H Κυβέρνηση ενημερώθηκε από τον περασμένο Μάρτιο από την Εισαγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έναρξη έρευνας για τις διαδικασίες και συνθήκες ανάθεσης το 2019 του έργου που αφορά τη δημιουργία τερματικού σταθμού εισαγωγής φυσικού αερίου στο Βασιλικό», αναφέρει ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top