ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου μοτοσικλετιστή που «έσβησε» σε τροχαίο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου μοτοσικλετιστή που «έσβησε» σε τροχαίο

Υπέκυψε χθες βράδυ στα τραύματά του 25χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε οδική σύγκρουση, που συνέβη στις 23 Ιουνίου 2024, στην Πάφο. Πρόκειται για τον Al Khaled Saeid Mohamed, από τη Συρία, τέως κάτοικου Πάφου.

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6μ.μ. της 23ης Ιουνίου, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Χλώρακα, όταν η μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 25χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο 25χρονος τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, απ’ όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία. Γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, υπέκυψε στα τραύματά του.

Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή και να ανακόπηκε από πολίτη σε μικρή απόσταση.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης, η Αστυνομία προχώρησε αρχικά στη σύλληψη 43χρονου ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο οδηγός του οχήματος.

Από τη συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία οδηγός του οχήματος, κατά το χρόνο της σύγκρουσης, ήταν 41χρονος κάτοικος Πάφου, ενώ ο 43χρονος βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο, ως συνοδηγός.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Την 1η Ιουλίου, οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου καταχωρίστηκε υπόθεση εναντίον τους.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ η υπόθεση θα επαναξιολογηθεί, ώστε να εξεταστεί η τροποποίηση των κατηγοριών, που αντιμετωπίζουν οι δύο συλληφθέντες.

Τα αίτια θανάτου του 25χρονου αναμένεται να εξακριβωθούν, μετά τη νενομισμένη νεκροτομή, που αναμένεται να καθοριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παριστάνουν την Επίτροπο Νομοθεσίας - Νέα απάτη μέσω email -Δείτε φωτογραφία

• Άγρια δολοφονία στο Λονδίνο: Θύμα ο 29χρονος Αντώνης Αντωνιάδης - Αυτοί είναι οι ύποπτοι

• Θα αγοράζουμε συσκευές με εγγύηση και ανταλλακτικά για 10 χρόνια – Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Χ. Θεοπέμπτου

• Όριο ταχύτητας: Πόσο κοστίζει το πρόστιμο ανά χιλιόμετρο; - Τι συμβαίνει στην περίπτωση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης

• Coolcation: Η νέα τάση στα ταξίδια που έφερε τα «άνω-κάτω» - Πώς επηρεάζεται η Κύπρος



Απαντά για το Βασιλικό η Κυβέρνηση - «Δόθηκαν οδηγίες για πλήρη διερεύνηση γύρω από το θέμα»

Απαντά για το Βασιλικό η Κυβέρνηση - «Δόθηκαν οδηγίες για πλήρη διερεύνηση γύρω από το θέμα»

«H Κυβέρνηση ενημερώθηκε από τον περασμένο Μάρτιο από την Εισαγγελία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έναρξη έρευνας για τις διαδικασίες και συνθήκες ανάθεσης το 2019 του έργου που αφορά τη δημιουργία τερματικού σταθμού εισαγωγής φυσικού αερίου στο Βασιλικό», αναφέρει ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top