LIKE ONLINE

Ο Αύγουστος θα φέρει μία νέα σημαντική έναρξη για αυτά τα 4 Ζώδια! Είσαι ένα από αυτά;

Ο Αύγουστος θα φέρει μία νέα σημαντική έναρξη για αυτά τα 4 Ζώδια! Είσαι ένα από αυτά;

Μπορεί να θεωρείται πρόκληση ο Αύγουστος, όμως σίγουρα κάποια ζώδια πρόκειται να ευνοηθούν σημαντικά με νέα ξεκινήματα. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα και με την Αφροδίτη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο της Παρθένου, σίγουρα θα κάνεις μοναδικές επαφές που θα απογειώσουν το στάτους σου! Η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο και σχεδιάζεις δυναμικά τα επόμενα βήματα της καριέρας σου. Μία νέα ευκαιρία εργασίας ή η δυνατότητα να αποδείξεις στον κόσμο τα πραγματικά σου ταλέντα, υπάρχει μέσα στον μήνα και πρέπει οπωσδήποτε να την εκμεταλλευτείς.

Λέων

Τα ξεκινήματα που σου υπόσχεται ο Αύγουστος αφορούν οτιδήποτε σε απασχολεί. Επίσης, θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να αμφιταλαντεύεται μεταξύ νέων και παλαιότερων επιλογών που επανεμφανίζονται, αμφότερα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Η αναδρομή του Ερμή στο δικό σου ζώδιο είναι ικανή να επαναφέρει μία παλαιότερη επαγγελματική συνεργασία ή ιδέα, όπως αντίστοιχα κι έναν έρωτα που δεν εξελίχθηκε όπως ονειρευόσουν τότε. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις πολλά πράγματα.

Παρθένος

Παρθένε, η Νέα Σελήνη σε κάνει αρκετά μυστικοπαθή και η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, σίγουρα σε βοηθά να σκεφτείς πολλά πράγματα μέσα από μια πιο ρεαλιστική μα ρομαντική ματιά! Οι περισσότερες ενάρξεις έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ανάπτυξη, όπως η ανάλυση της ψυχής σου, των φοβιών σου και η ενδυνάμωση της εσωτερικής σου ενέργειας. Μία ανανέωση του παρουσιαστικού σου είναι, επίσης, μέσα στο πρόγραμμα!

Υδροχόος

Από τους πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης που επιτρέπει καινούρια ξεκινήματα, είσαι κι εσύ, Υδροχόε. Τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα εξωτερικών παραγόντων, όπως μία επαγγελματική πρόταση ή μία συνεργασία που σου προτείνουν και αναμένεται να απογειώσει τα επαγγελματικά σου. Αναφορικά με την προσωπική ζωή σου, μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ‘ανακατεύονται’ οι παρελθοντικοί με τους καινούριους έρωτες, αφήνοντάς σου μία ευρεία ‘γκάμα επιλογών’.

ΠΗΓΗ:Oroskopos.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ελλάδα: «Πάγωσα σαν να ήμουν νεκρή»: Συγκλονίζει η κατάθεση της πρωταθλήτριας ενόργανης για τον προπονητή της

• Πού έρχονται βροχές το Σαββατοκύριακο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Πήγαν σε σπίτι και απείλησαν πατέρα και γιο με αφορμή κλοπή οχήματος - Κατέληξαν με χειροπέδες τρία πρόσωπα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top