Δείπνισε με τους βουλευτές του ΔΗΣΥ η Αννίτα – Δείτε τις φωτογραφίες

Δείπνισε με τους βουλευτές του ΔΗΣΥ η Αννίτα – Δείτε τις φωτογραφίες

αλαρή συνάντηση πραγματοποίησε η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ στη Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος συναντήθηκαν για φαγητό σε εστιατόριο στη Λεμεσό. Ανάμεσα του και η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νίκος Τορναρίτης.

Την συνάντηση γνωστοποίησαν οι ίδιοι οι βουλευτές οι οποίοι ανέβασαν τις φωτογραφίες με τους συναδέλφους τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE