ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός εαυτού 25χρονος, τραυμάτισε αστυνομικό - Συνελήφθη και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά

Εκτός εαυτού 25χρονος, τραυμάτισε αστυνομικό - Συνελήφθη και βρήκαν πάνω του ναρκωτικά

Στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου, 2024 στην επαρχία Λάρνακας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 25χρονου, ο οποίος και συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης γραφείων εταιρείας στην Αραδίπου όπου κλάπηκαν κλιματιστικά και άλλα αντικείμενα, καθώς και σε υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου στην Αραδίπου όπου κλάπηκαν τσιγάρα και μετρητά.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίπου μετέβησαν γύρω στις 8.30 χθες βράδυ στην οικία του 25χρονου για εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του.

Αυτός φέρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη και να κτύπησε μέλος της Αστυνομίας, τραυματίζοντας το, ενώ φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς.

Ο 25χρονος συνελήφθη τελικά, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, καθώς επίσης και μία καπνοσύριγγα η οποία επίσης περιείχε κρυσταλλική ουσία.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Κύπριος καταζητούμενος για συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και εγκληματική οργάνωση

• Γαλλία: Παραλύει το σιδηροδρομικό δίκτυο μετά από μαζική επίθεση ανήμερα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top