Έφοδος στις Κεντρικές Φυλακές - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για τη βομβιστική επίθεση στο όχημα αξιωματικού

Έφοδος στις Κεντρικές Φυλακές - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για τη βομβιστική επίθεση στο όχημα αξιωματικού

Έφοδο στις Κεντρικές Φυλακές πραγματοποιήσαν οι Αρχές το βράδυ της Πέμπτης (25/07), σχετικά με βομβιστική επίθεση στο όχημα αξιωματικού που έλαβε χώρα την Πέμπτη 4 Ιουλίου και πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 27, 30, 39 και 42 ετών, τα οποία φαίνεται να έχουν εμπλοκή στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έφοδο προέκυψαν δύο συλλήψεις στις Κεντρικές Φυλακές και άλλες δύο συλλήψεις εκτός των Φυλακών.

Ταυτόχρονα, κατά την έφοδο στις Κεντρικές Φυλακές εντοπίστηκε αριθμός κινητών τηλεφώνων.

Οι ύποπτοι θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE