Revenge porn στη Λέρο: Πρώην σύντροφος 25χρονης έστελνε σε άλλους μέσω Instagram ερωτικές τους στιγμές

Revenge porn στη Λέρο: Πρώην σύντροφος 25χρονης έστελνε σε άλλους μέσω Instagram ερωτικές τους στιγμές

Μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της για εκδικητική πορνογραφία (revenge porn) υπέβαλε χθες Πέμπτη (25/7) μία κοπέλα 25 ετών στη Λέρο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 25χρονη στις Αρχές, ο πρώην σύντροφός της της απέστειλε χθες μέσω Instagram ένα βίντεο το οποίο είχε καταγράψει εν αγνοία της κατά την διάρκεια σεξουαλικής τους επαφής σε παρελθόντα χρόνο.

Ο κατηγορούμενος απέστειλε επίσης το ίδιο βιντεοληπτικό υλικό και σε φίλο της γυναίκας, καθώς επίσης και σε έναν άλλον, άγνωστο προς εκείνη.

Ο άνδρας αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.