Η Σάρον Στόουν σκέφτεται να φύγει από τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Η Σάρον Στόουν σκέφτεται να φύγει από τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Η Σάρον Στόουν (Sharon Stone) σκέφτεται να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες αν ο Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) κερδίσει τον Νοέμβριο τις προεδρικές εκλογές, αναφέρει η Daily Mail.

«Σίγουρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα σπίτι στην Ιταλία. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα έξυπνο σχέδιο αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει.

«Αυτή είναι μία από τις πρώτες φορές στη ζωή μου που πραγματικά βλέπω κάποιον να κατεβαίνει υποψήφιος σε μια κούρσα βασισμένη στο μίσος και την καταπίεση».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα φίλοι της σταρ σημειώνουν ότι πριν στρέψει το ενδιαφέρον της προς την Ιταλία, πέρασε χρόνο ψάχνοντας σπίτι στη Γαλλική Ριβιέρα.

«Η Σάρον έχει ένα πολύ όμορφο σπίτι με τα παιδιά της στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά ξέρω ότι έψαχνε στη πόλη Αντίμπ» είπε ένας φίλος της ηθοποιού και πιστεύει ότι πιο πιθανό είναι να μετακομίσει στη Γαλλία.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια πριν από λίγο καιρό εγκαινίασε έκθεση με δώδεκα έργα της στην Galerie Deschler στο Βερολίνο ενώ έγινε γνωστό ότι θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Nobody».

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.