ΕΛΛΑΔΑ

Επιζών του πολύνεκρου δυστυχήματος στην Πύργου - Κυπαρισσίας περιγράφει τις στιγμές που οδήγησαν στην τραγωδία

Επιζών του πολύνεκρου δυστυχήματος στην Πύργου - Κυπαρισσίας περιγράφει τις στιγμές που οδήγησαν στην τραγωδία

Τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας μετά τη φονική καραμπόλα από την οποία ανασύρθηκαν νεκροί 4 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 2 παιδιά, περιγράφει στο protothema.gr ένας από τους επιζώντες του δυστυχήματος.

Ο κ. Μιλτιάδης Κουτσανδρέας, ο οποίος επέβαινε μαζί με το γιο του στο τρίτο ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα στη στροφή της Ελαίας, αναφέρει πως ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο, το βαρύ όχημα ντεραπάρισε και έφερνε βόλτες στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, έπεσε με ορμή πάνω στα δύο αμάξια που προπορεύονταν με αποτέλεσμα το πρώτο να σφηνωθεί κάτω από την καρότσα και το δεύτερο να πέσει στις προστατευτικές μπάρες.

troxaio-pyrgou-elaia

«Η νταλίκα ερχόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία και ξαφνικά του έφυγε το τιμόνι δεξιά, πήγε να το μαζέψει και τούμπαρε. Άρχισε να φέρνει βόλτες στο δρόμο και έπεσε πάνω στα δύο οχήματα που ήταν μπροστά μας. Δεν πρέπει να έτρεχε πολύ αλλά του έπεσε η δεξιά ρόδα προς τα έξω, πήγε να το μαζέψει και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα. Βασικά βρέθηκε στη μέση του δρόμου», δήλωσε ο κ. Κουστανδρέας.

troxaio-pyrgou-elaia-

«Ο μπροστινός μας πήγε να τον αποφύγει και έπεσε πάνω στα προστατευτικά. Εκεί διαλύθηκε το αμάξι. Στο πρώτο έπεσε η νταλίκα πάνω του. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Πέρασαν 2 ώρες για να καταλάβω ότι υπήρχε αμάξι από κάτω. Είχε σφηνώσει από κάτω", εξηγεί ο συνοδηγός του τρίτου, εμπλεκόμενου οχήματος ο οποίος κάνει λόγο για ένα σημείο με επικίνδυνες στροφές», συνεχίζει. 
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top