Ατέλειωτη ταλαιπωρία στον αυτοκινητόδρομο – Πυκνή τροχαία λόγω έργων – Φωτογραφία

Ατέλειωτη ταλαιπωρία στον αυτοκινητόδρομο – Πυκνή τροχαία λόγω έργων – Φωτογραφία

Πυκνή τροχαία κίνηση καταγράφεται στο ύψος εξόδου Τσερίου κατά την επιστροφή των οδηγών στην πρωτεύουσα.

Στο σημείο υπενθυμίζεται ότι διεξάγονται οδικά έργα από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, 28 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ Πέρα Χωρίου Νήσου και Λατσιών, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα διεξάγονται, για το έργο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας.

Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, θα διεξάγονται εργασίες στον αυτοκινητόδρομο από τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα, της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και οι τρεις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, από το ύψος της γέφυρας Αλυκού ποταμού, μέχρι το ύψος του ζυγιστικού σταθμού Λατσιών.

Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί αμφίδρομα, με τη μία λωρίδα να χρησιμοποιείται από τους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς Λευκωσία και τις άλλες δύο λωρίδες να λειτουργούν κανονικά, για τους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς Λεμεσό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE