Βlackout σε διάφορες περιοχές της Κύπρου για 40 λεπτά - Τι συνέβη

Βlackout σε διάφορες περιοχές της Κύπρου για 40 λεπτά - Τι συνέβη

Αποκαταστάθηκε πλήρως η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από τεχνική βλάβη στο Σύστημα Παραγωγής, στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η παροχή ηλεκτρισμού στους καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την τεχνική βλάβη που σημειώθηκε στο Σύστημα Παραγωγής, έχει αποκατασταθεί πλήρως στις 16:15.

Σύμφωνα με τον ΔΣΜΚ, η τεχνική βλάβη σημειώθηκε στις 15:37 στο Σύστημα Παραγωγής, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Μονάδας Παραγωγής ΑΤ/Σ 3 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 105 MW με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE