ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ναρκωτικά σε οικία: Στέλνονται για βαλλιστικό έλεγχο τα πιστόλια που βρέθηκαν στην οικία του 36χρονου ντίλερ

Ναρκωτικά σε οικία: Στέλνονται για βαλλιστικό έλεγχο τα πιστόλια που βρέθηκαν στην οικία του 36χρονου ντίλερ

Πολύ σοβαρή υπόθεση χαρακτηρίζει η Αστυνομία τον εντοπισμό πέραν των 40 κιλών ναρκωτικών ουσιών σε οικία στη Λεμεσό.

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 36χρονου, σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού πέραν των 40 κιλών κάνναβης, οπλισμού και σφαιρών, με την Αστυνομία να κάνει λόγο για αποτροπή διοχέτευσης μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην κυπριακή αγορά.

Ο 36χρονος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριών της ΥΠΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) μετά από ανακοπή του οχήματος του για έλεγχο, σε δρόμο της Λεμεσού. Στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους έξι γραμμαρίων, ενώ εντός του οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους δύο κιλών και το χρηματικό ποσό των €12.400.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, έξι ταξιδιωτικές βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 38 κιλών. Κατασχέθηκε, επίσης μικρή ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους μισού γραμμαρίου και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο γραμμαρίων.

Σε ερμάρι εντός του διαμερίσματος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και 14 φυσίγγια πιστολιού, καθώς και δύο χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 2000 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.

Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ φέρεται να μην συνεργάζεται με τους αστυνομικούς ανακριτές. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Σε δήλωση της, η λειτουργός Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ελένη Κωνσταντίνου, αναφέρει ότι με τον εντοπισμό και κατάσχεση της μεγάλης ποσότητα ναρκωτικών, η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), απέτρεψε τη διοχέτευση της στην κυπριακή αγορά.

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση αφού στην κατοχή του συλληφθέντα εντοπίστηκαν και δυο πιστόλια με μεγάλο αριθμό σφαιρών», είπε και πρόσθεσε ότι τα πιστόλια θα αποσταλούν για βαλλιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί κατά πόσο εμπλέκονται σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Το θέμα των ναρκωτικών, συνέχισε, αποτελεί ύψιστη και διαρκή προτεραιότητα για την Αστυνομία Κύπρου και «το Αστυνομικό Σώμα δίνει καθημερινό αγώνα για την πάταξη κάθε μορφής εγκλήματος».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μπούκαρε σε φούρνο το βράδυ – Άρπαξε χρήματα υπό την απειλή χαρτοκόπτη και έγινε «καπνός»

• Κορωνοϊός: «Λίγο αυξημένα» τα κρούσματα COVID αλλά η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη

• Το Σκάνδαλο τερματικού στο Βασιλικό «στραγγαλίζει» χρηματοδοτούμενα έργα - Χάνεται η αξιοπιστία της Κύπρου

• «Tourists go home»: Ολοένα και μεγαλώνει το κίνημα του αντιτουρισμού - Επηρεάζεται η Κύπρος;

• Καλοκαίρι: Tips για να μην ξεφύγουμε με το φαγητό στις διακοπές – Ο μπουφές, το αλκοόλ και οι…Ιταλοί» - Ειδικός στο «T»

• Ζέτα Μακρυπούλια: Οι εξωτικές διακοπές μαζί με Μουτσινά και Κωνσταντινίδου - Δείτε φωτογραφίες



ΠτΔ: «Συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου» - «Θα κάνουμε περισσότερα για τους αθλητές μας» - Φωτογραφίες

ΠτΔ: «Συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου» - «Θα κάνουμε περισσότερα για τους αθλητές μας» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, που παρακολούθησε το Σάββατο στο Παρίσι τον αγώνα και την πρόκριση του Μάριου Γεωργίου στον τελικό του Μονόζυγου, δήλωσε στη δημοσιογραφική ομάδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ότι είναι «συγκινημένος για την υπερπροσπάθεια του Μάριου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top