Ώρες αγωνίας για 15χρονη - Ψάχνει πληροφορίες η Αστυνομία για εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Ώρες αγωνίας για 15χρονη - Ψάχνει πληροφορίες η Αστυνομία για εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ΜΑΡΙΑ ΙΣΑΒΕΛ ΡΟΔΡΙΓΕΣ ΠΟΝΣΕ ΝΤΕΛ ΛΕΟΝ, 15 ετών, η οποία απουσιάζει από την οικία της στη Λευκωσία, από τις 27 Ιουλίου 2024.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με μαύρα, μακριά μαλλιά, μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της μαύρο, σκισμένο τζιν και μαυρόασπρο μπουστάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE