ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Θα αναβαθμίσουμε τον αθλητισμό στην Κύπρο εκεί που πρέπει - Δείτε βίντεο

ΠτΔ: Θα αναβαθμίσουμε τον αθλητισμό στην Κύπρο εκεί που πρέπει - Δείτε βίντεο

Την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα αναβαθμίσει τον αθλητισμό στην Κύπρο, εκεί που πρέπει, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος σε Κύπριους αθλητές σε δεξίωση το Σάββατο στην οικία του Πρέσβη της Κύπρου στο Παρίσι.

Ευχόμενος σε όλους τους Κύπριους αθλητές καλή επιτυχία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι βλέποντας τους αθλητές χωρών όπως της Ουκρανίας, Κίνας, ΗΠΑ, Γερμανίας, Γαλλίας, Αυστραλίας, Ιαπωνίας και σκεπτόμενος τον πληθυσμό αυτών των χωρών και τον πληθυσμό της Κύπρου, αποδεικνύεται ότι η παρουσία των Κυπρίων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια τεράστια επιτυχία. «Είμαστε υπερήφανοι για σας», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα ως Πολιτεία αν θέλουμε να επενδύσουμε στον αθλητισμό – και θέλουμε να το κάνουμε – ειδικότερα όσον αφορά τις υποδομές, βλέποντας γενικότερα τις ευκαιρίες σε υποδομές που έχουν οι αθλητές σε άλλες χώρες», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Είναι κρίμα οι αθλητές μας να αναγκάζονται να πηγαίνουν στο εξωτερικό για να κάνουν προπονήσεις επειδή δεν υπάρχουν οι υποδομές στην Κύπρο», συμπλήρωσε, δίνοντας την υπόσχεση «ότι θα αναβαθμίσουμε τον αθλητισμό εκεί που πρέπει» στη χώρα μας.

Απευθυνόμενος στον Μίλαν Τραΐκοβιτς, είπε ότι οι αθλητές είναι «τα καλύτερα μοντέλα ανθρώπων που θέλουμε να προωθήσουμε στη νεολαία μας».

«Βλέποντας σήμερα στο στάδιο τους αθλητές να αγωνίζονται με τόσο κόσμο, θεωρώ ότι η πτυχή της ψυχολογικής-πνευματικής προετοιμασίας είναι εξίσου καθοριστική όπως η αθλητική προετοιμασία», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Συγχαρητήρια που είστε εδώ, είμαστε υπερήφανοι για σας. Δεν πρέπει να σας θυμόμαστε μόνο όταν έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να σας θυμόμαστε ως Πολιτεία κάθε μέρα», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είπε, μιλώντας εκ μέρους των αθλητών, ότι θα βάλουν τα δυνατά τους και θα προσπαθήσουν για ό,τι καλύτερο για να προβάλλουν την Κύπρο σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

• Επεισοδιακή σύλληψη 35χρονου: Προσπάθησε να διαφύγει πεζός - Εγκατέλειψε το όχημα του

• Το Σκάνδαλο τερματικού στο Βασιλικό «στραγγαλίζει» χρηματοδοτούμενα έργα - Χάνεται η αξιοπιστία της Κύπρου

• «Tourists go home»: Ολοένα και μεγαλώνει το κίνημα του αντιτουρισμού - Επηρεάζεται η Κύπρος;

• Καλοκαίρι: Tips για να μην ξεφύγουμε με το φαγητό στις διακοπές – Ο μπουφές, το αλκοόλ και οι…Ιταλοί» - Ειδικός στο «T»

• Ζέτα Μακρυπούλια: Οι εξωτικές διακοπές μαζί με Μουτσινά και Κωνσταντινίδου - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Χειροπέδες σε 32χρονο πέρασε την Κυριακή η Αστυνομία, ως ύποπτου για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε εναντίον δυο προσώπων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top