ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας «κάψει» ο καιρός: Στα σαραντάρια και πάλι η θερμοκρασία - Που και πότε αναμένονται βροχές

Θα μας «κάψει» ο καιρός: Στα σαραντάρια και πάλι η θερμοκρασία - Που και πότε αναμένονται βροχές

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Αύριο, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα προσήνεμα παροδικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο μέχρι το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 38 στα υπόλοιπα παράλια και κοντά στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού, ωστόσο στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

• Επεισοδιακή σύλληψη 35χρονου: Προσπάθησε να διαφύγει πεζός - Εγκατέλειψε το όχημα του

• Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε τι ήταν τελικά ο… «Μυστικός Δείπνος»

• «Tourists go home»: Ολοένα και μεγαλώνει το κίνημα του αντιτουρισμού - Επηρεάζεται η Κύπρος;

• Καλοκαίρι: Tips για να μην ξεφύγουμε με το φαγητό στις διακοπές – Ο μπουφές, το αλκοόλ και οι…Ιταλοί» - Ειδικός στο «T»

• Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Οι επίσημες φωτογραφίες από την τρυφερή φωτογράφιση με την κόρη τους



Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Χειροπέδες σε 32χρονο πέρασε την Κυριακή η Αστυνομία, ως ύποπτου για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε εναντίον δυο προσώπων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top