ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Κύπριας ιστιοπλόου Ν. Λάππα λόγω άπνοιας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Κύπριας ιστιοπλόου Ν. Λάππα λόγω άπνοιας

Αναβλήθηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας η πρεμιέρα της Κύπριας ιστιοπλόου Νατάσας Λάππα στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω άπνοιας, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΚΟΕ.

Όπως αναφέρεται, οι πρώτες ιστιοδρομίες στα IQFOIL μετατέθηκαν για τη Δευτέρα αφού στη Μασσαλία την Κυριακή επικρατούσε ζέστη αλλά και άπνοια. «Σε καμιά περίπτωση ο άνεμος δεν ξεπέρασε τους 7 Κόμβους που είναι το μίνιμουμ για γίνουν αγώνες ιστιοσανίδας, έτσι η πρεμιέρα της Νατάσας Λάππα στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετατέθηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας ανέμου… επιτρέποντος», σημειώνεται ενώ αναφέρεται ότι «η πρόγνωση δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική».

Γύρω στις 13:00 τοπική ώρα, αναφέρεται, οι ιστιοσανίδες μπήκαν στο νερό όπου περίμεναν με κατεβασμένα τα πανιά για περίπου μια ώρα, ενώ στη συνέχεια η αναμονή μεταφέρθηκε στην παραλία όπου στις 16:30 ανακοινώθηκε οριστικά η αναβολή των ιστιοδρομιών της ημέρας.

Μέχρι και την προσεχή Πέμπτη, 1 Αυγούστου στα IQFOIL πρέπει να συμπληρωθούν τουλάχιστον έξι κούρσες, ενώ σε μία ημέρα το μέγιστο που μπορεί να γίνει είναι τέσσερις κούρσες, προστίθεται. Στην αρκετά απομακρυσμένη περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό, τότε ο αγώνας στα IQFOIL θα μετατεθεί κατά μία ή δυο ημέρες, σύμφωνα με την ΚΟΕ.

Την Κυριακή έγιναν από τρεις κούρσες στα Skiff Ανδρών και Γυναικών, όπου δεν απαιτείται τόσος άνεμος όσο στα IQFOIL, σημειώνεται.

Όσον αφορά τον Παύλο Κοντίδη και τη Μαριλένα Μακρή, αναφέρεται ότι κατέβηκαν την Κυριακή στη μαρίνα της Μασσαλίας για καταμέτρηση εξοπλισμού. «Η Μακρή επιχείρησε να προπονηθεί στο νερό αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο», σημειώνεται. Ο αγώνας τους ξεκινάει την 1η Αυγούστου, αναφέρεται, ενώ στις 4 Αυγούστου θα ξεκινήσει τον αγώνα του ο Ντένις Ταραντίν στα Kite.

Όπως αναφέρει η ΚΟΕ, την Κυριακή, πρώτη ημέρα των αγώνων Ιστιοπλοΐας στη Μασσαλία, ο κόσμος στη μαρίνα «συνέρρευσε κατά χιλιάδες για να απολαύσει τόσο το θέαμα όσο και μπάνιο στην παραλία που ήταν ασφυκτικά γεμάτη, αλλά και να διασκεδάσει στο τεράστιο fan zone όπου οι χορηγοί και οι διοργανωτές είχαν οργανώσει πολλές δραστηριότητες». Πέρα από την Ιστιοπλοΐα η πόλη φιλοξενεί και παιχνίδια Ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρότι πρώτη ημέρα αγώνων, εντούτοις, τόσο οι Γάλλοι διοργανωτές όσο και η Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, «τα πήγαν πολύ καλά οργανωτικά», αφού δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα, σημειώνει επίσης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

• Επεισοδιακή σύλληψη 35χρονου: Προσπάθησε να διαφύγει πεζός - Εγκατέλειψε το όχημα του

• Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε τι ήταν τελικά ο… «Μυστικός Δείπνος»

• «Tourists go home»: Ολοένα και μεγαλώνει το κίνημα του αντιτουρισμού - Επηρεάζεται η Κύπρος;

• Καλοκαίρι: Tips για να μην ξεφύγουμε με το φαγητό στις διακοπές – Ο μπουφές, το αλκοόλ και οι…Ιταλοί» - Ειδικός στο «T»

• Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Οι επίσημες φωτογραφίες από την τρυφερή φωτογράφιση με την κόρη τους



Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Χειροπέδες σε 32χρονο πέρασε την Κυριακή η Αστυνομία, ως ύποπτου για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε εναντίον δυο προσώπων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top