ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση: Αγγίζει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε αναμένονται βροχές

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση: Αγγίζει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε αναμένονται βροχές

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα ορεινά το απόγευμα θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά παράλια πιθανόν να εμφανιστούν αργότερα τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και προοδευτικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 25 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα εμφανιστούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που την Τετάρτη ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε νότιες περιοχές των ορεινών.

Η θερμοκρασία μέχρι και την Πέμπτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Παράλληλα κίτρινες προειδοποιήσεις εξέδωσε  χθες το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με την μια προειδοποίηση, η ελάχιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό και τα παράλια δεν αναμένεται να πέσει κάτω από 26 βαθμούς. Θα τεθεί σε ισχύ από τις 21:00 σήμερα (28/7) το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί της Δευτέρας.

Η δεύτερη κίτρινη προειδοποίηση, αναφέρει ότι η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να ανέλθει στους 40 βαθμούς. Θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί της Δευτέρας (29/7) μέχρι 16:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top