ΔΙΕΘΝΗ

Πανικός σε πτήση: Το πλήρωμα έκανε εμετούς- Άλλαξε πορεία

Πανικός σε πτήση: Το πλήρωμα έκανε εμετούς- Άλλαξε πορεία

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines, προχώρησε σε εκτροπή της πτήσης την Κυριακή μετά από ένα ζήτημα «βιολογικού κινδύνου» στο αεροπλάνο.

Η πτήση 2477 της United Airlines απογειώθηκε από το Χιούστον για τη Βοστώνη, αλλά αντιμετώπισε έκτακτη ανάγκη στον αέρα. Η πτήση επαναδρομολογήθηκε αφού ένας επιβάτης αρρώστησε, είπε η αεροπορική εταιρεία στο DailyMail.com. Σύμφωνα με την FlightAware, το Boeing 737-800 μετατράπηκε στο διεθνές αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον Ντάλες.

Σε μια αρχική δήλωση, ο ιστότοπος της United περιέγραψε τον λόγο της εκτροπής ως «επείγουσα κατάσταση επιβατών». Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα ηχητικό απόσπασμα που κοινοποιήθηκε στο X είχε τον πιλότο να λέει στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, «Ειδικά με αυτό το είδος βιολογικού κινδύνου, νομίζω ότι πρέπει να φέρουμε αυτό το αεροπλάνο στο έδαφος το συντομότερο δυνατό».

«Το πλήρωμα κάνει εμετό και οι επιβάτες τριγύρω ζητούν μάσκες κλπ. Μίλησα με το πλήρωμα και ακούγεται ότι είναι πολύ άσχημα εκεί πίσω», είπε ο πιλότος.

Στην πτήση επέβαιναν 155 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος. Οι αξιωματούχοι του διεθνούς αεροδρομίου Dulles είπαν ότι κανένας από αυτούς δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια κατά την προσγείωση.

Η United ενημέρωσε περαιτέρω στην ιστοσελίδα της ότι η πτήση θα αναχωρήσει σύντομα από το Dulles για τη Βοστώνη, αλλά καθυστέρησε.

«Το αεροσκάφος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε βαθύ καθαρισμό και εργαζόμαστε για να φέρουμε τους επιβάτες στο δρόμο τους για τη Βοστώνη σύντομα», ανέφερε η δήλωση.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top