LIKE ONLINE

Apple Intelligence: Kαθυστερεί η ανάπτυξη των νέων λειτουργιών στο λογισμικό του iPhone

Apple Intelligence: Kαθυστερεί η ανάπτυξη των νέων λειτουργιών στο λογισμικό του iPhone

Η ανάπτυξη των λειτουργιών AI της Apple θα χάσει την αναθεώρηση του λογισμικού iPhone.

Τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης της Apple Inc. θα φθάσουν αργότερα από ό,τι αναμενόταν, χάνοντας την αρχική έναρξη της επερχόμενης ανανέωσης του λογισμικού των iPhone και iPad, αλλά δίνοντας στην εταιρεία περισσότερο χρόνο για να διορθώσει σφάλματα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να αρχίσει να διαθέτει την Apple Intelligence στους πελάτες της ως μέρος των ενημερώσεων λογισμικού που θα έρθουν μέχρι τον Οκτώβριο, σύμφωνα με άτομα με γνώση του θέματος. Αυτό σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά AI θα φθάσουν μερικές εβδομάδες μετά τις αρχικές κυκλοφορίες iOS 18 και iPadOS 18 που έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, δήλωσαν οι άνθρωποι, οι οποίοι αρνήθηκαν να κατονομαστούν συζητώντας τις μη ανακοινωθείσες λεπτομέρειες της κυκλοφορίας.

Παρόλα αυτά, η κατασκευάστρια εταιρεία iPhone σχεδιάζει να διαθέσει την Apple Intelligence για πρώτη φορά στους προγραμματιστές λογισμικού για πρώιμες δοκιμές ήδη από αυτή την εβδομάδα μέσω των beta του iOS 18.1 και του iPadOS 18.1, πρόσθεσαν. Η στρατηγική αυτή είναι άτυπη, καθώς η εταιρεία συνήθως δεν δημοσιεύει προεπισκοπήσεις των επόμενων ενημερώσεων μέχρι περίπου τη στιγμή που η αρχική έκδοση της νέας γενιάς λογισμικού κυκλοφορεί δημόσια.

Το διακύβευμα είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο. Προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή κυκλοφορία της μεγάλης της επένδυσης στην τεχνητή νοημοσύνη για τους καταναλωτές, η Apple χρειάζεται την υποστήριξη των προγραμματιστών για να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων και στη δοκιμή χαρακτηριστικών σε ευρύτερη κλίμακα. Οι ανησυχίες σχετικά με τη σταθερότητα των χαρακτηριστικών Apple Intelligence, εν μέρει, οδήγησαν την εταιρεία να διαχωρίσει τα χαρακτηριστικά από την αρχική κυκλοφορία του iOS 18 και του iPadOS 18.

Πηγή: newmoney.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top