ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μπαράζ» παρανομιών στην Αμμόχωστο - Πάνω από 200 τροχαίες καταγγελίες σε 72 ώρες

«Μπαράζ» παρανομιών στην Αμμόχωστο - Πάνω από 200 τροχαίες καταγγελίες σε 72 ώρες

Συνολικά 251 τροχαίες καταγγελίες μεταξύ των οποίων οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών, μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης ασφαλείας, προέκυψαν από ελέγχους που διενεργήθηκαν από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου το τριήμερο 26 μέχρι 29 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Κωνσταντίνα Παρασκευά, αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού σχεδιασμού της ΑΔΕ Αμμοχώστου σχετικά με την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στην επαρχία Αμμοχώστου, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και με έμφαση την καταστολή των τροχαίων παραβάσεων, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου διενήργησαν μεταξύ των ημερομηνιών 26 – 29 Ιουλίου και μεταξύ των 06:00 – 06:00, οδικές αστυνομεύσεις οι οποίες κατέληξαν σε 251 τροχαίες καταγγελίες».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε «οι καταγγελίες αφορούσαν μία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μία για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, μία για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 12 για τη μη χρήση προστατευτικού κράνους, 23 παραβάσεις σε σχέση με τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας, τέσσερις για οδήγηση οχημάτων χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου, πέντε για παράνομη στάθμευση σε χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ καθώς και άλλες τροχαίες παραβάσεις και αδικήματα».

Όπως είπε η κα. Παρασκευά «η εκστρατεία της ΑΔΕ Αμμοχώστου για πρόληψη και αντιμετώπιση των οδικών συγκρούσεων καθώς και της καταστολής των τροχαίων παραβάσεων θα συνεχιστεί καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Υπενθυμίζεται στο κοινό που χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο ότι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου και υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων».

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία του ΕΟΑ της Επαρχίας (τομέας αδειοδότησης, πρώην Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, Γωνία Ήρας και Φώτη Κόντογλου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top