ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Επτά καταγγελίες σε επιχείρηση πάταξης του φαινομένου ηχορύπανσης

Πάφος: Επτά καταγγελίες σε επιχείρηση πάταξης του φαινομένου ηχορύπανσης

Επτά κέντρα αναψυχής καταγγέλθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης πάταξης του φαινομένου  ηχορύπανσης που διενεργήθηκε το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Mιχάλη Νικολάου κατά το τελευταίο  τριήμερο η ΑΔΕ Πάφου διενήργησε αρκετούς ελέγχους σε υποστατικά και κέντρα αναψυχής για σκοπούς πάταξης του φαινομένου της ηχορύπανσης και της λειτουργίας γενικά κέντρων αναψυχής  χωρίς τις απαιτούμενες άδειες. Συνολικά καταγγέλθηκαν επτά κέντρα αναψυχής ενώ σε τρεις περιπτώσεις έγιναν κατασχέσεις.

Συγκεκριμένα  είπε στο ΚΥΠΕ, στις 27.7.24  ερευνήθηκαν δύο υποστατικά στην οδό Αγίου Αντωνίου εκ των οποίων στο ένα κατασχέθηκαν ένα μίξερ ήχου και ένας ενισχυτής ήχου ενώ στο δεύτερο υποστατικό στον υπεύθυνο εκδόθηκε εξώδικο  για τα αδικήματα της εκπομπής ήχου χωρίς άδεια και για πώληση χωρίς άδεια οινοπνευματωδών ποτών.

Επίσης στο δεύτερο υποστατικό κατασχέθηκαν πέντε μεγάφωνα, ένα μίξερ ήχου και ένας ενισχυτής.

Επιπλέον εντοπίστηκε θαμώνας στο εν λόγω υποστατικό να καπνίζει και του εκδόθηκε εξώδικο, και στον υπεύθυνο του υποστατικό εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για τα αδικήματα της εκπομπής ήχου και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια αλλά και για το γεγονός ότι επέτρεψε σε θαμώνα να καπνίσει.

Επίσης χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας ερευνήθηκε άλλο υποστατικό στην οδό  Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν  ένα επαγγελματικό cd player  και δύο ηχεία ενώ ο υπεύθυνος του υποστατικού καταγγέλθηκε εξωδίκως για αδικήματα εκπομπής ήχου και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια.

Ο κ. Νικολάου είπε πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις για την πάταξη του φαινομένου ηχορύπανσης θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φόρεσαν χειροπέδες σε 32χρονη για τα 40 κιλά κάνναβης και οπλισμό στη Λεμεσό

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

• Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η νέα επαγγελματική του δραστηριότητα



Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Εκτάκτως στον ΕΟΑ Λάρνακας ο ΥΠΕΣ - Επισκέφθηκε και τον ΕΟΑ Λεμεσού

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί σήμερα τα γραφεία του ΕΟΑ της Επαρχίας (τομέας αδειοδότησης, πρώην Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας, Γωνία Ήρας και Φώτη Κόντογλου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top