Έπιασαν «λαπόρτο» 8 υποστατικά στην Αμμόχωστο - Άδειες λειτουργίας και πώλησης ποτών ανάμεσα στις καταγγελίες

Έπιασαν «λαπόρτο» 8 υποστατικά στην Αμμόχωστο - Άδειες λειτουργίας και πώλησης ποτών ανάμεσα στις καταγγελίες

Οκτώ συνολικά υποστατικά καταγγέλθηκαν το τριήμερο, από διάφορα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου για αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, άδειες λειτουργίας, οινοπνευματωδών ποτών και εκπομπής ήχου.

Όπως ανέφερε η Κωνσταντίνα Παρασκευά, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στα πλαίσια αντιμετώπισης της πρόκλησης οχληρίας από κέντρα αναψυχής, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε κέντρα αναψυχής, μεταξύ των ημερομηνιών 26 – 29 Ιουλίου, από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας».

Πρόσθεσε ότι «καταγγέλθηκαν 8 υποστατικά για συνολικά 15 καταγγελίες που αφορούσαν αδικήματα λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, χωρίς άδεια λειτουργίας από την αρμόδια δημοτική αρχή, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια εκπομπής ήχου, για άγρα πελατών και για κάπνισμα σε χώρους όπου απαγορεύεται».

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE