ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση η 32χρονη για την υπόθεση εντοπισμού 40 κιλών κάνναβης και οπλισμού στη Λεμεσό

Υπό κράτηση η 32χρονη για την υπόθεση εντοπισμού 40 κιλών κάνναβης και οπλισμού στη Λεμεσό

Διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον της 32χρονης ύποπτης, η οποία συνελήφθη σε σχέση με τα 40 κιλά κάνναβης και τον οπλισμό που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, στη Μέσα Γειτονιά.

Η 32χρονη φέρεται ως το πρόσωπο που ενοικίαζε το διαμέρισμα, στο οποίο εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά και ο οπλισμός, μετά από ανακοπή και έλεγχο του 36χρονου αδελφού της, ο οποίος τελεί από χθες υπό 8ήμερη προσωποκράτηση.

Σε δηλώσεις του, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε πως το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) διενεργεί όλες τις έρευνες που προβλέπονται, σε σχέση με τον οπλισμό που εντοπίστηκε καθώς και άλλα τεκμήρια.

«Οι εξετάσεις θα επεκταθούν προς όλες εκείνες τις κατευθύνσεις έτσι ώστε να έχουμε εικόνα ως προς τα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων και των επιστημονικών εξετάσεων», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους έξι γραμμαρίων, ενώ εντός οχήματος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους δύο κιλών και το χρηματικό ποσό των €12.400.

Σε έρευνα σε διαμέρισμα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, έξι ταξιδιωτικές βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 38 κιλών, ενώ κατασχέθηκε, επίσης μικρή ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους μισού γραμμαρίου και ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, σε ντουλάπι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και 14 φυσίγγια πιστολιού, καθώς και δύο χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 2.000 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.

Ο 36χρονος τέθηκε χθες υπό 8ήμερη προσωποκράτηση ενώ ακολούθησε η σύλληψη της 32χρονης αδελφής του, στο όνομα της οποίας ενοικιαζόταν το διαμέρισμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μακρύ καυτό καλοκαίρι: Ασταμάτητες οι κίτρινες προειδοποιήσεις – Δείτε αναλυτικά

• Νεαρός ανέβηκε γονατιστός στο Σταυροβούνι για την αρραβωνιαστικιά του που πάσχει από καρκίνο - Δείτε βίντεο

• Ακύρωση πτήσεων: Σε πόσες μέρες πρέπει να πάρετε τα λεφτά σας πίσω – Τι συμβαίνει με καθυστερήσεις και πτώχευση αεροπορικής

• Τίτλοι τέλους για την «Προίκα του Μωρού» - Γιατί «μπήκε» σε αναστολή

• Το έχει…με την ξιφασκία ο Πρόεδρος: Δείτε σε βίντεο τον Νίκο Χριστοδουλίδη να παρακαλουθεί μαθήματα



Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Το κυπριακό και οι σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Οι εκδηλώσεις καταδίκης των κομμάτων κατά του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, έφεραν στο προσκήνιο τη διγλωσσία η οποία υπάρχει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες στηρίζουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top