ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμίνι η Κύπρος: Κίτρινη προειδοποίηση για σαραντάρια - Πότε και που αναμένεται να βρέξει

Καμίνι η Κύπρος: Κίτρινη προειδοποίηση για σαραντάρια - Πότε και που αναμένεται να βρέξει

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα δυτικά και τα νότια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά αρχικά στα παράλια, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Σημειώνεται ότι σήμερα (30/7) στις 11 το πρωί θα τεθεί σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για σαραντάρια:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

• «Μάστιγα» η φτώχεια: 1 στα 10 νοικοκυριά στην ΕΕ δεν τρέφονται σωστά - Τι ισχύει στην Κύπρο

• Άγριος καυγάς στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 16χρονος - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Έμπλεξαν τρεις ανήλικοι: Κινούνταν ύποπτα στην Αγία Νάπα - Τι εντόπισαν στην κατοχή τους

• Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»



Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Σε σκάνδαλο μεγατόνων τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση με το τερματικό στο Βασιλικό, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ΕΕ συνεχίζει τις έρευνες από τον περασμένο Μάρτιο, κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να το επιβεβαιώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top