ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συντονισμένη επιχείρηση: Κατασχέθηκαν «μαϊμού» προϊόντα και laughing gas στην Αγία Νάπα

Συντονισμένη επιχείρηση: Κατασχέθηκαν «μαϊμού» προϊόντα και laughing gas στην Αγία Νάπα

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας και Τμήματος Τελωνείων στην επαρχία Αμμοχώστου

Μεγάλος αριθμός από εμπορεύματα, που φαίνεται να αποτελούν απομιμήσεις, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποίησαν χθες, στην επαρχία Αμμοχώστου, ο Κλάδος Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Αστυνομίας και το Τμήμα Τελωνείων.

Σκοπός της επιχείρησης ήταν η καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων, που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας. Κατά τη διάρκειά της, μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έρευνες σε τρία υποστατικά, στην επαρχία Αμμοχώστου, στα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 357 προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ, που φαίνεται να αποτελούν απομιμήσεις. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 35 πακέτα τσιγάρα για τα οποία φαίνεται να μην πληρώθηκαν οι νόμιμοι δασμοί.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα παραλήφθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, το οποίο ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν σε ένα από τα υποστατικά και κατασχέθηκαν 390 φιαλίδια που περιείχαν υποξείδιο του αζώτου (laughing gas). Τα φιαλίδια παραδόθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, που ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

• «Μάστιγα» η φτώχεια: 1 στα 10 νοικοκυριά στην ΕΕ δεν τρέφονται σωστά - Τι ισχύει στην Κύπρο

• Άγριος καυγάς στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 16χρονος - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Έμπλεξαν τρεις ανήλικοι: Κινούνταν ύποπτα στην Αγία Νάπα - Τι εντόπισαν στην κατοχή τους

• Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»



Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Σε σκάνδαλο μεγατόνων τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση με το τερματικό στο Βασιλικό, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ΕΕ συνεχίζει τις έρευνες από τον περασμένο Μάρτιο, κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να το επιβεβαιώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top