LIKE ONLINE

Επεκτείνεται το Scorpios Music Bar - Επιστρέφει μετά τις διακοπές με δώρα και πολλές εκπλήξεις -Δείτε βίντεο

Επεκτείνεται το Scorpios Music Bar - Επιστρέφει μετά τις διακοπές με δώρα και πολλές εκπλήξεις -Δείτε βίντεο

Ραντεβού για τον Σεπτέμβριο έδωσαν τα κορίτσια του Scorpios Music Bar δίνοντας την υπόσχεση ότι το μπαρ θα ανοίξει πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Κι αυτό διότι, η ιδιοκτήτρια, Μαρία Ιορδάνοβα όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok πήρε και το δίπλα μαγαζί και έτσι το διάσημο μπαρ θα επεκταθεί, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Στο βίντεο η Μαρία Ιορδάνοβα κλείνει το μπαρ και η Μαρίνα (ΠΑΜ) Μπομπέτσι την προτρέπει να μην το κάνει. «Μην το κλείνεις έχουμε κόσμο», με την ιδιοκτήτρια να λέει: «Ο κόσμος θέλει να πάει διακοπές. Όπως κι εμείς θέλουμε να πάμε διακοπές, να ξεκουραστούμε λίγο γιατί 6 μήνες εδώ γίνεται ένας χαμός!».

Το Scorpios Music Bar κλείνει την Κυριακή που έρχεται και ανοίγει πάλι στις 3 Σεπτεμβρίου. Μόνο που όπως αποκάλυψε η Μαρία δεν θα είναι το ίδιο. «Κλείνουμε την Κυριακή που έρχεται και ανοίγουμε στις 3 Σεπτεμβρίου λόγω εργασιών. Έχουμε πάρει εδώ το δίπλα μαγαζί, θα το ενώσουμε και θα γίνει μεγάλο μαγαζί», με την Μαρίνα να προσθέτει: «Για να χωράμε 200 άτομα».

Και την Μαρία να συνεχίζει: «Από 3 Σεπτεμβρίου πάμε πολύ δυνατά και με πολλές εκπλήξεις, πολλά δώρα και πολλά καινούργια μπαμ. Έχουμε ανοιχτές θέσεις εργασίας για να γίνουμε πιο πολλές σκορπίνες. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την στήριξη».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη σε ΔΕΦΑ και ΑΗΚ – Πέθανε ο Αντώνης Πατσαλής - «Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του »

• «Μάστιγα» η φτώχεια: 1 στα 10 νοικοκυριά στην ΕΕ δεν τρέφονται σωστά - Τι ισχύει στην Κύπρο

• Άγριος καυγάς στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 16χρονος - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

• Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»

• Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο κέρδισε τις εκλογές, αλλά καταγγέλλει ότι επιχειρείται «πραξικόπημα»



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό, κατά την οποία τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και άλλα θέματα που αφορούν πολιτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top