Επεκτείνεται το Scorpios Music Bar - Επιστρέφει μετά τις διακοπές με δώρα και πολλές εκπλήξεις -Δείτε βίντεο

Επεκτείνεται το Scorpios Music Bar - Επιστρέφει μετά τις διακοπές με δώρα και πολλές εκπλήξεις -Δείτε βίντεο

Ραντεβού για τον Σεπτέμβριο έδωσαν τα κορίτσια του Scorpios Music Bar δίνοντας την υπόσχεση ότι το μπαρ θα ανοίξει πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Κι αυτό διότι, η ιδιοκτήτρια, Μαρία Ιορδάνοβα όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο TikTok πήρε και το δίπλα μαγαζί και έτσι το διάσημο μπαρ θα επεκταθεί, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Στο βίντεο η Μαρία Ιορδάνοβα κλείνει το μπαρ και η Μαρίνα (ΠΑΜ) Μπομπέτσι την προτρέπει να μην το κάνει. «Μην το κλείνεις έχουμε κόσμο», με την ιδιοκτήτρια να λέει: «Ο κόσμος θέλει να πάει διακοπές. Όπως κι εμείς θέλουμε να πάμε διακοπές, να ξεκουραστούμε λίγο γιατί 6 μήνες εδώ γίνεται ένας χαμός!».

Το Scorpios Music Bar κλείνει την Κυριακή που έρχεται και ανοίγει πάλι στις 3 Σεπτεμβρίου. Μόνο που όπως αποκάλυψε η Μαρία δεν θα είναι το ίδιο. «Κλείνουμε την Κυριακή που έρχεται και ανοίγουμε στις 3 Σεπτεμβρίου λόγω εργασιών. Έχουμε πάρει εδώ το δίπλα μαγαζί, θα το ενώσουμε και θα γίνει μεγάλο μαγαζί», με την Μαρίνα να προσθέτει: «Για να χωράμε 200 άτομα».

Και την Μαρία να συνεχίζει: «Από 3 Σεπτεμβρίου πάμε πολύ δυνατά και με πολλές εκπλήξεις, πολλά δώρα και πολλά καινούργια μπαμ. Έχουμε ανοιχτές θέσεις εργασίας για να γίνουμε πιο πολλές σκορπίνες. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την στήριξη».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE