ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για νέες κίτρινες προειδοποιήσεις– Έρχεται σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για νέες κίτρινες προειδοποιήσεις– Έρχεται σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας

Ασταμάτητες είναι οι κίτρινες προειδοποιήσεις που εκδίδει η Μετεωρολογική Υπηρεσία τις τελευταίες μέρες για υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τους 40 βαθμούς.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Μετεωρολογικός Λειτουργός, Ανδρέας Χρυσάνθου, και ερωτηθείς αν αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν κίτρινες προειδοποιήσεις, ο κ. Χρυσάνθου ανέφερε ότι αναμένεται η θερμοκρασία να παραμείνει σε ψηλά επίπεδα, στους 40 βαθμούς κελσίου και αναμένεται επίσης να υπάρξουν και ανανεώσεις των προειδοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και αναμένονται κάποιες αυξημένες χαμηλές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια του νησιού με το πεδίο των ανέμων να είναι ενισχυμένο και συγκεκριμένα 4-5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, 33 στα δυτικά, 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός παραμένει κυρίως αίθριος με αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στα παράλια με εξασθενημένο το πεδίο των ανέμων και συγκεκριμένα στα 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κρατηθεί και απόψε σε ψηλά επίπεδα και συγκεκριμένα στους 26 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένονται κάποιες νεφώσεις στα ορεινά οι οποίες θα δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως σε ορεινές περιοχές ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει στους 40 βαθμούς.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο κ. Χρυσάνθου, από την ερχόμενη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει, σταδιακά, αποφόρτιση από τις ψηλές θερμοκρασίες με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.  

Επιπρόσθετα, ερωτηθείς για τον λόγο έκδοσης προειδοποιήσεων κατά τις βραδινές ώρες, σημείωσε ότι αφορά τις ελάχιστες θερμοκρασίες που βρίσκονται σε ψηλότερα επίπεδα από τα κανονικά.

Καταληκτικά, ανέφερε από την Δευτέρα διαφαίνεται άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς κελσίου, κατέληξε.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας έκανε να δακρύσουμε με τα λόγια του ο Μάριος που ανέβηκε το Σταυροβούνι γονατιστός - Εξηγεί τους λόγους σε νέα ανάρτηση του

• Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στην πρόεδρο της ΡΑΣ

• Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια - Σύγκρουση φορτηγού με τρένο - Δείτε βίντεο

• Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Πάνω από 9 ώρες η καθυστέρηση – Πότε θα αναχωρήσει η πτήση

• Επίθεση σε κάμερες: Συνελέγησαν τεκμήρια - Ψάχνουν σύνδεση με πορεία φιλάθλων



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό, κατά την οποία τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και άλλα θέματα που αφορούν πολιτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top