ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ αποκαλύπτει την αντίδραση της Μελάνια όταν είδε τους πυροβολισμούς στην Πενσιλβάνια

Ο Τραμπ αποκαλύπτει την αντίδραση της Μελάνια όταν είδε τους πυροβολισμούς στην Πενσιλβάνια

Την αντίδραση της τρίτης συζύγου του την ημέρα που γλίτωσε παρά τρίχα στην Πενσιλβάνια, αποκάλυψε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Mιλώντας στη δημοσιογράφο Λόρα Ίνγκραχαμ, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικάνους μίλησε για τις αντιδράσεις της Μελάνια, η οποία παρακολουθούσε ζωντανά από την τηλεόραση την προεκλογική ομιλία. «Η Μελάνια δυσκολεύεται ακόμη να μιλήσει για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου στις 13 Ιουλίου», υποστήριξε ο Τραμπ.

O Τραμπ είχε την τύχη με το μέρος του, αφού από τα πυρά που εκτόξευσε ο 20χρονος Τόμας Κρουκς, μόνο μία σφαίρα τον πέτυχε στο πάνω μέρος του δεξιού αυτιού του. Η ανάρρωσή του ήταν ταχύτατη.

Η Μελάνια δεν ήταν παρούσα στην ομιλία του συζύγου της αλλά όπως είπε ο ίδιος, τον έβλεπε ζωντανά μέσω τηλεόρασης. «Παρακολουθούσε. Παρακολουθούσε ζωντανά. Ήταν παντού. Ήταν στην τηλεόραση», είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο του Fox News.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος συνέχισε λέγοντας ότι η σύζυγός του αποφεύγει να μιλάει για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του. «Δεν μπορεί καν να μιλήσει γι’ αυτό», είπε προσθέτοντας ότι αυτό είναι ενδεικτικό των συναισθημάτων της για εκείνον.

«Δεν πειράζει, αυτό σημαίνει ότι της αρέσω, με αγαπάει. Θα μπορούσε να μιλάει ελεύθερα γι’ αυτό, δεν είμαι τόσο σίγουρος για το τι είναι καλύτερο. Είτε της αρέσω είτε με αγαπάει, αυτό είναι ωραίο», συμπλήρωσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας έκανε να δακρύσουμε με τα λόγια του ο Μάριος που ανέβηκε το Σταυροβούνι γονατιστός - Εξηγεί τους λόγους σε νέα ανάρτηση του

• Περιστατικά θερμοπληξίας: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων – Στην εντατική οι δύο

• Τα ναρκωτικά «έστειλαν» στο κελί 28χρονο - Πόσα χρόνια θα «χάσει» από τη ζωή του

• Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Εύβοια - Δείτε φωτογραφίες

• Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στην πρόεδρο της ΡΑΣ



Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου της έλευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Κύπρο για ηλεκτροπαραγωγή, παρά τον τερματισμό της σύμβασης με τη κινεζική κοινοπραξία και των ερευνών της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, επανέλαβε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου, σημειώνοντας ότι σύντομα η Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ) θα προχωρήσει σε ανοικτή διαδικασία προσφορών για την υλοποίηση του χερσαίου τμήματος και της προβλήτας του τερματικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top