ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λαμβάνει μέτρα μετά τη συμπλοκή 30 προσώπων η Αστυνομία - Συνεχίζει τις έρευνες

Λαμβάνει μέτρα μετά τη συμπλοκή 30 προσώπων η Αστυνομία - Συνεχίζει τις έρευνες

Γίνονται ενέργειες γύρω από συμβάντα που έρχονται στην αντίληψη μας, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινοβραδινή συμπλοκή στην Αγία Φύλα και κατά πόσο πρόκειται για βεντέτα μεταξύ δυο ομάδων προσώπων.

Σε δηλώσεις του, με αφορμή το νέο περιστατικό, που σημειώθηκε ένα περίπου μήνα μετά από συμπλοκή μεταξύ μελών δυο οικογενειών Σύρων, ο κ. Κυριάκου είπε πως, περίπου 30 πρόσωπα συγκεντρώθηκαν στην Αγία Φύλα και κρατώντας λοστούς και πέτρες και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο και στην μπαλκονόπορτα οικίας.

«Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού για αποτροπή περαιτέρω επεισοδίων αλλά και ερευνών», ανέφερε και πρόσθεσε πως έγινε ανακοπή δυο οχημάτων, στα οποία επέβαιναν δύο 23χρονοι και ένας 27χρονος. Σε έρευνα στα οχήματα, πρόσθεσε, εντοπίστηκαν επιθετικά όργανα, λοστοί, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθηκαν και αναμένεται να κατηγορηθούν και να κλητευθούν στη συνέχεια ενώπιον δικαστηρίου, ενώ σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, «είναι πρόσωπα τα οποία μας έχουν απασχολήσει πρόσφατα με παρόμοιας φύσεως αδικήματα».

«Από τις επιτόπιες εξετάσεις φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη κατοικία διαμένει οικογένεια προσώπων τα οποία μας έχουν απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν και είχαν δεχτεί επίθεση από 30 πρόσωπα τα οποία είχαν προκαλέσει ζημιές και είχε τραυματιστεί και ένα πρόσωπο», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση κατά πόσο απασχολεί την Αστυνομία βεντέτα μεταξύ των δυο πλευρών, ο εκπρόσωπος της ΑΔΕ Λεμεσού είπε πως «είναι κάποια συμβάντα τα οποία έρχονται στην αντίληψη της Αστυνομίας και γίνονται ενέργειες. Αναμένεται να κληθούν και σήμερα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή τη διαμάχη ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις».

Την ίδια ώρα υπογράμμισε πως «η ΑΔΕ Λεμεσού διενεργεί περιπολίες σε συγκεκριμένες περιοχές και η άμεση ανταπόκριση, ψες, είχε ως αποτέλεσμα να αποτραπούν τα χειρότερα με την ανακοπή αυτοκινήτων και εντοπισμό επιθετικών οργάνων, που όπως φαίνεται σκοπό είχαν, είτε να γίνουν αντίποινα είτε να συνεχιστεί η διαμάχη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας έκανε να δακρύσουμε με τα λόγια του ο Μάριος που ανέβηκε το Σταυροβούνι γονατιστός - Εξηγεί τους λόγους σε νέα ανάρτηση του

• Περιστατικά θερμοπληξίας: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων – Στην εντατική οι δύο

• Τα ναρκωτικά «έστειλαν» στο κελί 28χρονο - Πόσα χρόνια θα «χάσει» από τη ζωή του

• Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Εύβοια - Δείτε φωτογραφίες

• Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στην πρόεδρο της ΡΑΣ



Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου της έλευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Κύπρο για ηλεκτροπαραγωγή, παρά τον τερματισμό της σύμβασης με τη κινεζική κοινοπραξία και των ερευνών της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, επανέλαβε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου, σημειώνοντας ότι σύντομα η Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ) θα προχωρήσει σε ανοικτή διαδικασία προσφορών για την υλοποίηση του χερσαίου τμήματος και της προβλήτας του τερματικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top