ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Nτου» της Αστυνομίας σε καταστήματα στη Λεμεσό - Τι εντόπισαν

«Nτου» της Αστυνομίας σε καταστήματα στη Λεμεσό - Τι εντόπισαν

Νέα επιχείρηση έρευνας σε καταστήματα, στη Λεμεσό αυτή τη φορά, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών ουσιών, διενήργησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας.

Η συντονισμένη επιχείρηση έρευνας διεξήχθη σε δύο καταστήματα στη Λεμεσό, βάσει στοιχείων για εμπορία παράνομων προϊόντων. Στις έρευνες συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, καθώς και λειτουργοί των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, του Υπουργείου Υγείας.

Στα δύο καταστήματα εντοπίστηκαν συνολικά, 107 συσκευασίες με πράσινη ξηρή φυτική ύλη, που ομοιάζει με κάνναβη, συνολικού βάρους 261 γραμμαρίων περίπου, 11 συσκευασίες με καφέ συμπαγή ουσία, που ομοιάζει με ρητίνη κάνναβης, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων περίπου, 25 τσιγάρα με πράσινη ξηρή φυτική ύλη, που ομοιάζει με κάνναβη, 10 ηλεκτρικά τσιγάρα, που πιστεύεται ότι περιέχουν την ουσία τετραϋδροκανναβινόλη – THC, ένα δοχείο με καραμέλες, που επίσης πιστεύεται ότι περιέχουν την ουσία THC, καθώς και αριθμός προϊόντων, που πιστεύεται ότι περιέχουν κανναβιδιόλη – CBD.

Τα ανευρεθέντα προϊόντα κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, να διερευνούν υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, και παράνομης εμπορίας ελεγχόμενων φαρμακευτικών προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι ανακοίνωση* των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, τον Ιούνιο, 2022, αναφέρει ότι, προϊόντα που περιέχουν κανναβιδιόλη – CBD, κατατάσσονται ως φαρμακευτικά προϊόντα και για την εμπορία τους απαιτείται η έκδοση άδειας κυκλοφορίας. Οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα, που περιλαμβάνει χονδρική πώληση και πώληση τους προς το κοινό, χωρίς τις απαιτούμενες άδειες, απαγορεύεται

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας έκανε να δακρύσουμε με τα λόγια του ο Μάριος που ανέβηκε το Σταυροβούνι γονατιστός - Εξηγεί τους λόγους σε νέα ανάρτηση του

• Περιστατικά θερμοπληξίας: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας των τριών ατόμων – Στην εντατική οι δύο

• Τα ναρκωτικά «έστειλαν» στο κελί 28χρονο - Πόσα χρόνια θα «χάσει» από τη ζωή του

• Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση φορτηγού με τρένο με 130 επιβάτες στην Εύβοια - Δείτε φωτογραφίες

• Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στην πρόεδρο της ΡΑΣ



Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Υπ. Ενέργειας: Σύντομα προσφορές για ολοκλήρωση του τερματικού - Νομικές διαδικασίες για ανάκτηση του FSRU

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου της έλευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Κύπρο για ηλεκτροπαραγωγή, παρά τον τερματισμό της σύμβασης με τη κινεζική κοινοπραξία και των ερευνών της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, επανέλαβε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου, σημειώνοντας ότι σύντομα η Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ) θα προχωρήσει σε ανοικτή διαδικασία προσφορών για την υλοποίηση του χερσαίου τμήματος και της προβλήτας του τερματικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top