Αυτή και αν ήταν γκάφα στο Star Κύπρος! Πήγαν να διαφημίσουν το κατάστημα και η διαγωνιζόμενη απάντησε « Δεν βρήκα τίποτε να μου αρέσει»

Αυτή και αν ήταν γκάφα στο Star Κύπρος! Πήγαν να διαφημίσουν το κατάστημα και η διαγωνιζόμενη απάντησε « Δεν βρήκα τίποτε να μου αρέσει»

Γκάφα...δεν την λες, αλλά σίγουρα δεν ήταν και ότι καλύτερο το σχόλιο της υποψήφιας Σταρ Κύπρος.

Ηταν η ώρα των διαδικασιών, όταν οι κριτές θα σχολίαζαν την εμφάνιση των υποψηφίων στην επιλογή των ρούχων με βάση το concept που τους δόθηκε.

Έλα όμως που η Γρηγορία Έλληνα, έκανε ζαβολιά. Και τι ζαβολιά… Ενώ έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ειδών ένδυσης και υπόδησης στο πολυκατάστημα το οποίο τους υπέδειξαν, η υποψήφια αποφάσισε ότι το όλο outfit που διάλεξε πήγαινε καλύτερα με τα δικά της παππούτσια.

Μάλιστα σχολίασε ότι «δεν βρήκε τίποτα να της αρέσει», ξεχνώντας πως ο σκοπός της δοκιμασίας, πέρα απο την βαθμολογία ήταν και η διαφήμιση και προώθηση του συγκεκριμένου καταστήματος. Γκάφα! Αλλά της το συγχώρεσαν, αφού κατάφεραν να τα «μπαλώσουν»!

Δείτε το βιντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».