Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 42χρονο για υπόθεση κλοπής μοτοσικλετών

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 42χρονο για υπόθεση κλοπής μοτοσικλετών

Στη σύλληψη 42χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσικλετών.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 29 Ιουλίου 2024, από ιδιοκτήτη εταιρίας στη Λεμεσό, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 26 και 29 Ιουλίου 2024, κλάπηκαν δύο μοτοσικλέτες, ιδιοκτησία της εταιρίας του. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, οι δύο μοτοσικλέτες βρίσκονταν σταθμευμένες σε ανοικτό χώρο στάθμευσης, έξω από τα γραφεία της εν λόγω εταιρίας.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Χθες βράδυ ο 42χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE