Πρόστιμο σε τρία πρόσωπα για παράνομη απασχόληση

Πρόστιμο σε τρία πρόσωπα για παράνομη απασχόληση

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε δύο πρόσωπα για παράνομη απασχόληση και χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ για παράνομη εργοδότηση στον εργοδότη τους επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, χθες, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τα δύο πρόσωπα, 24 και 25 ετών αντίστοιχα, είχαν συλληφθεί τη Δευτέρα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απασχόλησης σε κατάστημα παρασκευής γιαουρτιού στην περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο ενώ κατηγορήθηκε και ο εργοδότης τους.

Χτες Τρίτη παρουσιάστηκαν όλοι στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου παραδέχτηκαν ενοχή και τους επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE