ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το νέο 5* ξενοδοχείο της Hilton στη Μύκονο - Φωτογραφίες

Αυτό είναι το νέο 5* ξενοδοχείο της Hilton στη Μύκονο - Φωτογραφίες

Το Semeli Coast Mykonos Resort, μέλος του brand “Curio Collection by Hilton”, είναι η απόλυτη απόδραση στον παράδεισο, με όλα τα δωμάτια να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι και ατελείωτη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Τοποθετημένο κατά μήκος του εντυπωσιακού τοπίου της ακτογραμμής της Μυκόνου, το Semeli Coast Mykonos Resort, Curio Collection by Hilton, άνοιξε τις πόρτες του για τους επισκέπτες. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην παραλία Μερχιά, προσφέρει 45 σουίτες και βίλες και διαθέτει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, για εναλλακτικούς ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνούν πέρα από τα συνηθισμένα και τα κοινότυπα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικές σουίτες και βίλες και εστιατόριο με τοπικά προϊόντα απευθείας από ντόπιους παραγωγούς, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον που συνδυάζει τη μουσική, την τέχνη και τον πολιτισμό. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου, που την έχουν κάνει διεθνές hotspot.

Το πλήρως εξοπλισμένο spa του ξενοδοχείου με εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, αλατοθεραπεία και αίθουσα κρυοθεραπείας προτρέπει τους επισκέπτες να δώσουν προτεραιότητα στην ευεξία καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την εμπειρία της Curio Collection by Hilton στους επισκέπτες που μένουν στο νέο ξενοδοχείο Semeli Coast Mykonos Resort», αναφέρει ο Alessandro Lattanzio, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου. «Βρίσκεται ανάμεσα σε εκπληκτικά τοπία, και είναι το πιο πρόσφατο «κόσμημα» του νησιού και συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία με την άριστη άνεση για μια εξαιρετική πολυτελή απόδραση.»

Το Semeli Coast Mykonos Resort είναι μέλος του Hilton Honors, του βραβευμένου προγράμματος επιβράβευσης πελατών για τα 23 παγκόσμιας φήμης brands της Hilton.

Τα μέλη που κάνουν κράτηση απευθείας έχουν πρόσβαση σε άμεσα οφέλη, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου συστήματος πληρωμής που τους επιτρέπει να επιλέξουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για την κράτηση της διαμονής, μιας αποκλειστικής έκπτωσης, δωρεάν Wi-Fi και την εφαρμογή Hilton Honors.

 

Το ακίνητο ανήκει και διαχειρίζεται από την οικογένεια Η. Ζησιμόπουλου, ενώ η DHR Services παρέχει την εμπορική υποστήριξη του ξενοδοχείου πριν και μετά το άνοιγμα.

Δείτε φωτογραφίες

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απανθρακωμένοι σοροί: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές - Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

• Νίκος Κυριακίδης: Πέθανε ο «Νιόνιος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

• Ανάλυση: Μεγάλη αστάθεια στις αγορές - Σκαρφαλώνει εκθετικά το πετρέλαιο μετά την είδηση θανάτου επικεφαλής της Χαμάς

• Θάνατος βρέφους: Ένταλμα σύλληψης εναντίον της μητέρας - Έφυγε για Ελλάδα

• Έλλειψη κρέατος στην Κύπρο λόγω πανώλης στην Ελλάδα - Δεν υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο

• Τουρισμός: Ανησυχία από διαφορά μεταξύ αφίξεων και κρατήσεων – Ευοίωνες οι προβλέψεις για τον Αύγουστο



Απανθρακωμένοι σοροί: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές - Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Απανθρακωμένοι σοροί: Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές - Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό δύο σορών σε φλεγόμενο όχημα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top