Αρχίζει εκστρατεία αφαίρεσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στον Πρωταρά

Αρχίζει εκστρατεία αφαίρεσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στον Πρωταρά

Εκστρατεία αφαίρεσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στον Πρωταρά άρχισε ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας καλεί όλους όσοι έχουν τοποθετημένες παράνομα διαφημιστικές πινακίδες στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά όπως τις αφαιρέσουν και τις μετακινήσουν άμεσα. Προσωπικό του Δήμου θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε εκστρατεία αφαίρεσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και πανό που βρίσκονται τοποθετημένα εντός ή πέριξ του παραλιακού πεζοδρόμου».

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας «πρόκειται να εντείνει τις εκστρατείες που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν την εικόνα και την αισθητική ολόκληρου του Δήμου. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να γίνουν πλέον ανεκτά φαινόμενα παράνομης τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων ή αναγραφής συνθημάτων σε δημόσιους χώρους, περιτοιχίσματα και υποστατικά» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.