Αρχίζει εκστρατεία αφαίρεσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στον Πρωταρά

Αρχίζει εκστρατεία αφαίρεσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στον Πρωταρά

Εκστρατεία αφαίρεσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στον Πρωταρά άρχισε ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας καλεί όλους όσοι έχουν τοποθετημένες παράνομα διαφημιστικές πινακίδες στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά όπως τις αφαιρέσουν και τις μετακινήσουν άμεσα. Προσωπικό του Δήμου θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε εκστρατεία αφαίρεσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και πανό που βρίσκονται τοποθετημένα εντός ή πέριξ του παραλιακού πεζοδρόμου».

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας «πρόκειται να εντείνει τις εκστρατείες που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν την εικόνα και την αισθητική ολόκληρου του Δήμου. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να γίνουν πλέον ανεκτά φαινόμενα παράνομης τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων ή αναγραφής συνθημάτων σε δημόσιους χώρους, περιτοιχίσματα και υποστατικά» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE