Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι – Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι – Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών, στους οποίους είχε προηγουμένως επιτεθεί με μαχαίρι. Για «ψυχικά διαταραγμένο» άτομο έκανε λόγο η αστυνομία του Όφενμπουργκ σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της περιοχής του Όμπερκιρχ στην Βάδη-Βυρτεμβέργη Χανς Κρίστιαν Σμιτς, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για περιστατικό με άνδρα ο οποίος απειλούσε τη ζωή τρίτων. Όταν η ομάδα άμεσης επέμβασης έφθασε στο διαμέρισμά του, ο 39χρονος είχε ήδη αυτοτραυματιστεί, αλλά αρνήθηκε την βοήθεια των αστυνομικών, στους οποίους επιτέθηκε με μαχαίρι. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων, ανέφερε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε ότι προσπάθησαν κατόπιν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν πλέον αργά. Οι διασώστες που έφθασαν λίγο αργότερα διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Την έρευνα σχετικά με την χρήση των όπλων από τους αστυνομικούς αναλαμβάνει η Υπηρεσία κατά του Εγκλήματος (LKA) από την Στουτγάρδη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE