ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του και έβγαζε βίντεο για να το ανεβάσει στο TikTok

Ελλάδα: Επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του και έβγαζε βίντεο για να το ανεβάσει στο TikTok

Συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε έναν άντρα που επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του σε πάρκο της Θεσσαλονίκης και τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο με σκοπό να την διαπομπεύσει στο διαδίκτυο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για εξύβριση και απειλή, ενώ παρόμοια ποινή φυλάκισης, με τις ίδιες κατηγορίες, επιβλήθηκε και στην 35χρονη νύφη του καθώς υπέβαλε έγκληση εναντίον της για τα ίδια αδικήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η γυναίκα μαζί με τον γιο του κατηγορουμένου, με τον οποίον διατηρούν ερωτικό δεσμό τους τελευταίους μήνες, πήγαν σε πάρκο για να παίξουν τα παιδιά τους, τα ποια έχουν από προηγούμενο γάμο. Κάποια στιγμή η γυναίκα είδε τον πεθερό της να πετάγεται μέσα από έναν θάμνο και να κρατάει το κινητό του τηλέφωνο με ανοιχτή την κάμερα, ενώ παράλληλα την απειλούσε και την εξύβριζε χυδαία.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα στο δικαστήριο, ο πεθερός της φώναζε «που...να θα σε γα...σω» και εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει γιατί ήταν μπροστά τα παιδιά τους. «Έπαθα κρίση πανικού. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και μπήκε μπροστά ο σύντροφός μου για να σταματήσει τον πατέρα του. Αντέδρασα, ζήτησα να σταματήσει να με βρίζει και να τραβάει βίντεο γιατί είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων και κάλεσα την αστυνομία. Έλεγε ότι θέλει να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok», είπε.

Μεταξύ άλλων, η μάρτυρας (και κατηγορούμενη) κατέθεσε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου με τον πατέρα του συντρόφου της καθώς ο ίδιος δεν εγκρίνει τη σχέση του γιου του μαζί της, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνέχεια εντάσεις αλλά και βίαια περιστατικά. «Δε με θέλουν για τον γιο τους και με απειλούν ότι αν δεν αλλάξω σπίτι και δεν φύγω από τη γειτονιά θα γίνει σκοτωμός», πρόσθεσε.

Ο γιος του 60χρονου επιβεβαίωσε με την κατάθεσή του όσα ανέφερε η σύντροφός του, λέγοντας πως βρίσκονταν στο πάρκο όταν ξαφνικά είδαν τον κατηγορούμενο να βγαίνει από το θάμνο και να τραβάει βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. «Το έκανε γιατί μας είδε μαζί. Ήθελε να το δημοσιεύσει. Η σύντροφός μου είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της και ο πατέρας μου ήθελε να μας κάνει ρεζίλι στον κόσμο γιατί ακόμα δεν έχει πάρει διαζύγιο». Εκτός από αυτό άρχισε να βρίζει, την απειλούσε και πήγαινε προς τα επάνω της, ανέφερε.

Στην κατάθεση - απολογία του ο 60χρονος έδωσε τη δική του εκδοχή των καταγγελλόμενων περιστατικών λέγοντας ότι εκείνη την ημέρα έφυγε από το καφενείο και στον δρόμο είδε το αμάξι του γιου του και έκανε στάση στο πάρκο για να συναντήσει τα εγγόνια του, μη γνωρίζοντας ότι θα ήταν εκεί και η γυναίκα. «Μόλις τους είδα μαζί είπα στον γιο μου ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που είναι με εκείνη και αυτή ήρθε επάνω μου για να με χτυπήσει. Έσκισε και την μπλούζα της για να πει ότι της επιτέθηκα. Εγώ τα εγγόνια μου ήθελα να καταγράψω σε βίντεο όχι να ανεβάσω Τικ Τοκ», ανέφερε.

«Μετά πιάστηκα στα χέρια με τον γιο μου και αυτή με έβρισε και με απείλησε. Έχει άντρα και παιδιά. Είναι παντρεμένη με παιδάκια, να χαλάσει το δικό της σπίτι και τον γιο μου; Να ήταν καμιά ελεύθερη εντάξει», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος βρέφους: Διέμενε παράνομα στην ΚΔ ο πατέρας – Λιποβαρές και με σημάδια στο κορμί του

• Αποφυλακίσθηκε με όρους ο μοιραίος σταθμάρχης των Τεμπών Βασίλης Σαμαράς

• Βράδυ μαχαιριών: Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα - Τελικά τους πέρασαν και χειροπέδες - Τι εντόπισαν σε κάδο

• Απανθρακωμένες σοροί: Διερευνάται πληροφορία για ελλείπον πρόσωπο - Δύσκολο να εξακριβωθεί ο κάτοχος του οχήματος

• Ανάλυση: «Χειρουργικά» χτυπήματα από Ισραήλ – «Η μπάλα στο γήπεδο» της Χεζμπολάχ

• Μοτοσικλετιστές: Πόσο σημαντική είναι η χρήση κράνους; - Πώς μπορούν να μειωθούν οι σοβαρές συγκρούσεις



«Θρίλερ» σε διαμέρισμα στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε λίμνη αίματος – Ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

«Θρίλερ» σε διαμέρισμα στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε λίμνη αίματος – Ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές γύρω στις 23:10 το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Παλλουριώτισσας, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top